Yeni
Loading...

ZABITA EKİPLERİNDEN PAZAR DENETİMİ

 

Bayramiç Belediyesi Zabıta ekipleri, ilçemizde kurulan Çarşamba Pazarında denetim çalışma-larını yoğunlaştırdı. Ekipler, pandemi dolayısıyla maske, mesafe ve hijyen denetiminin yanı sıra fiyat denetimi de yaptı. Zabıta Ekipleri, Pazar esnafını ve vatandaşları kurallar konusunda uyardı. Kurallara uymayan bazı esnaflara para cezası kesildi.

      Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulun Bele-diye Başkanı Mert UYGUN,Pazar denetimlerinin önemine dikkat çekerek şunları söyledi: “Zabıta ekiplerimiz, vatandaşlarımızın huzurlu, güvenli ve sağlıklı bir şekilde alışveriş yapması adına gerekli denetimleri titizlikle sürdürmektedir. Pan-demi dolayısıyla bu denetim faaliyetleri önümüz-deki haftalarda da sürdürülecektir.

    Tüm dünyanın ve ülkemizin adeta savaş halin de olduğu Koronavirüs halen etkisini artırarak devam etmekte sevdiklerimize zarar vermekte-dir. İlçemizde de son zamanlarda vaka artışları görülmektedir. Birkaç hahta önce ilçemizde vaka sayısını nerdeyse sıfırlamıştık. Saygıdeğer hal-kımızdan biraz daha hastalığı ciddiye almalarını ve hastalığın seyrini düşürecek maske - mesafe- hijyen kurallarına daha fazla dikkat etmelerini istiyoruz” dedi.


Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder