Yeni
Loading...

BAYRAMİÇSPOR FIRSATI KAÇIRDI

 


      Türkiye Bayanlar Voleybol 2. Liginde mücadele eden Basyramiçspor, Ligin biti mine 5 hafta kala play-of şansını zora soktu

    Geçtiğimiz hafta sonu Eskişehir takımı Tepebaşıspor ile karşı karşıya gelen Bayramiçspor Kanal 26 ekranlarından canlı yayınlanan maçta rakibine 3-1 yenildi.

    İlk seti 25 - 21 kazanan Bayramiçspor setlerde durumu 1-0 yaptı. İkinci ve üçün cü set nefesleri kesti. Tepebaşıspor bu setlerde son sayıları iyi oynadı ve uzayan iki seti de 26 - 24 kazandı ve 2-1 öne geçti. Maçın son setinde oyundan düşen ekibimiz bu seti de 25-19 kaybederek maçı 3-1 kaybetti.

     Play-of yolunda önemli bir avantaj kaybettiklerini belirten kulüp Başkanı Bülent BORA; "Tepebaşıspor maçını kaybederek büyük bir fırsatı teptik. Play-of yolunda önemli bir avantajı yitirdik. Henüz herşey bitmedi fakat önümüzdeki 5 maçı kazanıp rakibimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Artık her şey bizim elimizde değil. Bu hafta sonu yine gurubun güçlü ekiplerinden Nilüfer Belediye spor ile oynayacağız. Artık puan kaybetmeye tahammülümüz yok." dedi.

      Bayramiçspor - Nilüfer Belediyespor maçı Pazar günü saat 13:30' da seyircisiz olarak ilçemiz spor salonunda oynanacak.

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder