Yeni
Loading...

BELEDİYE BÜYÜK BİR SINAV VERDİ

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünce günler öncesinden uyarısı yapılan Sağanak Yağış ilçemizde de etkili oldu. Kısa sürede etkili yağışlar nedeniyle esnaf ve vatandaşlar zor anlar yaşadı. 

      Atatürk caddesinde bulunan Konak oteldeki bazı işyerlerine, sağanak yağış nedeniyle sular girerken, Belediye ekipleri gece boyunca çalışmalarını sürdürdü. Yağışların gece geç saatlere kadar etkili olduğu ilçemizde su basan işyerleri ve evlerde meydana gelen hasarların belediye tarafından karşılanacağı belirtildi. Belediye Fen İşleri müdürlüğü işyeri ve evlerde yaşanan su baskınları için hasar tespit çalışmalarını tamamladı ve zararın karşılanacağı belirtildi.

    Belediye Başkanı Mert UYGUN gece boyunca ilçenin tüm bölgelerindeki çalışmaları bizzat yakından takip ederek, kendisi de çalışmalara katıldı. Belediye personelini biran olsun yanlız bırakmayan başkan UYGUN zor şartlarda çalışmalarını yürüten personeline teşekkür etti. Başkan UYGUN zarara uğrayan vatandaşların mağduriyetlerinin en kısa zaman da karşılanacağını belirtti. 

    

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder