Yeni
Loading...

İl Genel Meclis Başkanı Sadık GÖĞÜSGEREN;.'BU KARAR AKP SEÇMENİNİN DE VİCDANINI SIZLATMIŞTIR'

Görüntünün olası içeriği: Sadık Göğüsgeren  İl Genel Meclis Başkanı Sadık GÖĞÜSGEREN CHP'li belediyelerin başlattığı bağış kampanyalarının engellenmesine tepki göstererek '18 yıllık iktidarın güç kaybından sonra düştüğü psikolojik acziyeti gösteriyor' dedi.
    Sadık GÖĞÜSGEREN CHP'li belediyelerin koronavirüs nedeniyle işsiz kalan, maddi yardıma ihtiyacı olan vatandaşlar için başlattığı kampanyanın hükümet tarafından engellenmesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. GÖĞÜSGEREN açıklamasında; 
      ''Neden İBAN tartışma konusu oldu? Özellikle bu sıkıntılı günlerde biz yardımlaşma ve dayanışmayı neden tartışıyoruz? Daha üç beş yıl önce her türlü felakette bir araya gelebilen toplum neden bu kadar ayrıştı?             
    Çünkü iktidarın hırsı, IMF bizden borç istiyor diyebilecek, kişi başı gelir-de dünya birincisiyiz diyebilecek, ABD bizden sonra geliyor diyebilecek, Suriyelilere 40 milyar dolar harcadık bir o kadar daha harcarız diyebilecek kadar yalana dolana bulaştı.Öyle üç beş oy için bu kadar mesnetsiz konu şursanız toplum sizi yargılayacaktır. Bundan rahatsızlık duymamalısınız. Bizlerin de bir an önce kendimize gelip bu siyasi rantçı kafaya rağmen bir araya gelmemiz gereklidir. Hiç bir iktidar baki değildir. Birileri yaptıklarının cezasını öder. Ama bu denli ayrışır isek bizlerde bu cezaya dahil oluruz. "Benim aciz vücudum toprak olacaktır , Türkiye Cumhuriyeti ilelebet Payidar kalacaktır" ayarlarına dönmemiz zaman alsa da umudumuz geleceğimizdir.
       Partisi ne olursa olsun Belediyelerin bağış ve yardım toplama ve yardımları dağıtma faaliyetlerinin AKP tarafından engellenmesi çok acı bir durumdur. AKP seçmeninin de vicdanını sızlatan bu karar aslında 18 yıllık iktidarın güç kaybından sonra düştüğü psikolojik acziyeti gösteriyor. Bu millet bu zor günlerinde bu kadar seviyesiz konuları konuşmamalıydı.
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder