Yeni
Loading...

VATANDAŞLAR UYARILARA KULAK ASMIYOR !...

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, yiyecekGörüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve iç mekan    İlçemizde kurulan halk pazarına, akın eden vatandaşlar koronavirüs tedbirlerini dikkate almadan, alış-veriş yaptı. Belediye Zabıta ekiple-rinin tüm uyarılarına rağmen vatan daşlar Pazar yerine sosyal mesa-feyi korumadan akın etti. Zabıta ekiplerinin Pazar yeri giriş çıkışla-rına güvenlik bandı çekmesine rağ-men, bu güvenlik şeritlerini hiçe sayan vatandaşlar Zabıta ekipleriy-le de tartışmaya girdi. Koronavirüs tedbirleri kapsamında vatandaşlara zorunlu olmadıkça evden çıkmama ları, çıkmaları halinde de sosyal mesafeye dikkat etmeleri çağrıları yapılırken, kurulan halk pazarı, yo-ğun bir gün yaşadı. Köyden gelen ve ilçedeki vatandaşların doldurdu-ğu pazarda,sosyal mesafe kuralına da malesef uyulmadı
    Diğer yandan Banka önlerindeki ATM'lerden para çekmek isteyenler ise yan yana durarak, sosyal me-safe kuralını yine ihlal ederek sıra-larını bekledi. Bayramiç Belediyesi belediye hoparlöründen yapılan anonslarla vatandaşların pazar ye-rini terk etmeleri istendi. Anonslara rağmen vatandaşlar alışverişlerine devam etti.
         Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet KARADENİZ de vatandaş-ların kurallara uymaları gerektiğini belirterek belediye olarak tüm ön-lemleri almaya çalıştıklarını ve bu süreci en kısa sürede atlacaklarını ifade etti.
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder