Yeni
Loading...

BELEDİYE'NİN DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişiGörüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve açık hava         Bayramiç Belediyesi, dünya genelinde etkili olan ve ülkemizde çeşitli uygulamalarla önlem alınma-ya çalışılan korona virüse karşı, ilçe genelinde dezenfekte çalışması baş lattı ve çok sayıda noktayı ilaçladı.
      Dünya çapında çok sayıda can alan ve ülkemizde yayılmasının en gellenmesi için çeşitli uygulamaların hayata geçirildiği korona virüs ilgili Bayramiç Belediyesi ilçede dezen-fekte çalışması yaptı. 
            Vatandaşların yoğun olarak kullandığı yerleri ayrıntılı bir şekilde temizleyen ve ilaçlayan Bayramiç Belediyesi ekipleri, yoğun bir mesai harcadı. Otogar, çocuk parkları, ca miler, duraklar, kamu kurumları ve pazar yerinde dezenfekte çalışma sı yapan ekipler,sokakları da itfaiye aracıyla yıkadı.Belediye ekiplerinin, talepleri de yerine getirerek istenen alanlarda dezenfekte çalışması ya-pabileceği öğrenildi. Korona virüs nedeniyle seferberlik başlatan Bay ramiç Belediyesi, vatandaşları dik- katli olmaları ve hijyen şartlarına uymaları konusunda uyardı. Temiz liğe her zaman dikkat ettiklerini be lirten Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, "Dünya çapında yaşa-nan bir salgınla karşı karşıyayız. Ülkemizin de etkilendiği salgına karşı görevlerimizi yerine getiriyo-ruz. Belediye olarak hijyen ve te-mizlik noktasında titiz davranıyor, toplu kullanım alanlarımızı dezen-fekte ediyoruz. Bundan sonra da üstümüze düşeni yaparak ilçemiz de bulunan risk barındıran alanları ilaçlamaya devam edeceğiz" dedi.
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder