Yeni
Loading...

BAYRAMİÇSPOR'UN 1.AMATÖRDE SON MAÇI ERTELENDİ

Görüntünün olası içeriği: 9 kişi, Muammer Yaman ve Niyazi Özmen dahil, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar, çim ve açık hava    İlçemizi bu yıl 1. Amatör kümede temsil eden Bayramiçspor son 3 maçta aldığı mağlûbiyetler sonrası önümüzdeki yıl 2.amatör kümede temsil edecek.
       Çok önemli avantajları ellerinin tersiyle ittiklerini belirten takım ant-renörü Üzeyir GÜL; "Ligin başında takımımızı oluştururken özellikle yönetimimizin istediği geçen yıldan oynayan Bayramiçli futbolcularımızı ön plana çıkarıp yerel futbolcularla Amatör kümede mücadelemizi sür-dürdük. Bazen çok iyi maçlar çıkar-dık, bazen çok kötü oynadık. Kay-bettik, kazandık berabere kaldık. Bunlar futbolun içinde olan şeyler. Biz küme düşsek de altyapıdan ge-len oyuncularımızdan vazgeçeme-dik. Ana felsefemiz öncelikle yerel sporcular yetiştirmek ve bu oyuncu-larla mücadele etmek oldu. Alt yapı larda U10, U13, U15 takımlarımız çalışmalarını sürdürüyor ve ligler ertelenmeseydi bu 3 alt yapı takımı mızda liglere katılacaktı.
       Bizim ve yönetimimizin ana he-defi yarışmacı takım yönetmek değil öncelikli hedefimiz altyapılara önem vermekti. Alt yapılardan yetiştirece-ğimiz oyuncularla daha sonra hedef konursa yani bir yarışmacı takım hedefi koyulursa birkaç transferle bu hedefe gitmekti. Biz çalışmaları-mıza devam edeceğiz. Gençlerimizi futbola yönlendirip alt yapılardaki oyuncu sayısını çoğaltmak istiyoruz Takımlar düşerde, çıkarda. Önemli olan başarılı, ahlaklı sporcular yetiş tirmektir." dedi.
    Bayramiçspor- Ayvacıkspor maçı  Corana Virüsü sebebiyle Perşembe  günü alınan karar ile ileri bir tarihe ertelendi
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder