Yeni
Loading...

TÜRKİYE'NİN EN İYİLERİ BAYRAMİÇ'E GELİYOR

bayramiç deve güreşleri ile ilgili görsel sonucu       Bayramiç Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel deve güreşleri 23 Şubat Pazar günü ilçemiz panayır yerinde bulunan deve güreşi arenasında yapılacak.
       Büyük heyecana sahne olacak deve güreşleri için hazırlıklar sürüyor. Bu yıl özellikle Türkiye'nin en iyi develerinin ilçemize gelecek olması ilginin daha da fazla olmasını sağlayacak gibi görünüyor. İlçe esnafı güreşler için şimdiden hazırlıklara başladı. Güreşlere Türkiye'nin en iyi develeri olarak gösterilen Bodrum' dan Kanka, Çavdarlı Mustafa, Gelionya 1 ve 2, Tunahan, Pegasus, Bayramoğlu Şah, Orman, Yiğit Orman, Sivri, Ekselans, Arap Şimşek, Selvi Ağa 1 ve 2, Sabuncu, Balkış Kafilesi ve Çılgın Kamil Bayramiç'te ki güreşlere katılacak.
       Belediye Başkanı Mert UYGUN bu organizasyona büyük önem ver-diklerini belirterek; "İşin içinde kardeşlik, dayanışma, barış, hoşgörü varsa biz her zaman herkesin yanın dayız. Bir belediyenin görevi ne kadar alt yapı ve üst yapıyı düzeltmekse, bu kardeşliği ve dayanışmayı pekiştiren kültürel değerlerimizi de elbette desteklemek ve onların yanında olmakta bizim görevimizdir. Hep birlikte bu organizasyonda pehlivan develeri,bu görsel şölende izleyeceğiz.
    Bayramiç Belediyesi olarak bizler yüzleri güldüren, kalpleri sevindiren, kaynaşmayı getiren her organizasyonda sizlerin yanında olacağız. Bu organizasyonun maliyetinin tamamı halkımızın bağışlarıyla karşılanmıştır. Halkımıza teşekkür ederim" dedi
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder