Yeni
Loading...

CHP GENÇLİK KOLLARI KONGRESİ YAPILDI

          Bayramiç CHP Genel Kurulu Belediye düğün salonunda yapıldı. Tek adaylı seçimde İsmail SEZER ve yönetimi görev başına geldi.
       Genel kurula Belediye Başkanı Mert UYGUN, İl Genel Meclis Baş-kanı Sadık GÖĞÜSGEREN, Zeki SEZER ve İl Genel Meclis Üyeleri, İlçe Başkanı Emin FİDAN, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet KARA-DENİZ, İyi Parti İlçe Başkanı Ziya EROL ve İyi Parti Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt İNANÇ, Belediye Meclis üyeleri,muhtarlar ve partili gençler katıldı.
    Belediye Başkanı Mert UYGUN yaptığı konuşmada; 
    ''Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları İlçe Kongresine hepiniz hoş geldiniz. Sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyorum.
        Bu akşam bu salondaki heye-canımı ve mutluluğumu nasıl tarif edebilirim bilmiyorum. Bundan tam 6 yıl önce siyasete başladığımda, partiye üye genç sayımız 10 kişiyi geçmiyordu. Bu arkadaşlar öyle gü-zel mücadele verdi ki; kartopu bü-yüklüğünde olan Cumhuriyet Halk Partisi gençliği şimdi bir çığa dö-nüştü. Gösterdiğiniz bu başarı, şah sımın Cumhuriyet Halk Partisine olan bağlılığını katbekat arttırmıştır. Sizlerin Gazi Mustafa Kemal'in izin de yürümesi, onun kararlı ve azimli duruşunu sergiliyor olması; Bayra-miç'te Cumhuriyet Halk Partisi' ne gönül verenlerin, sizlere olan saygı-sını ve sevgisini daha da yüceltmiş-tir. Ve artık sayenizde, partimizin il-çemizdeki geleceği için bizlerin kay gısı kalmamıştır. Bunun için sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır.Şunu unutmayın gençler, artık sizler Bay-ramiç'te örnek insanlarsınız. Sizleri kıskanan muhalif gençler, sizleri bir birinize düşürmek, gücünüzü azalt -mak isteyecektir. Lütfen bunlara mü saade etmeyin.Tek hedefiniz, bütün lüğünüzü ve arkadaşlığınızı bozma-dan aranıza yeni arkadaşlar katmak olsun. Her yeni kişi Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda yürüyecek ve partimize yıllarca hizmet edecek demektir.
 Ben bundan 10 ay önce sayenizde belediye başkanı oldum.Bu süreçte kalbini kırdığım arkadaşlarım olduy sa huzurunuzda onlardan özür dile-rim. Ama unutmayınız ki benim yap tığım hatalar, Cumhuriyet Halk Par- tisi'nin hataları değildir.Bizler bu kol tukları ileride size bırakacağız. 
Her zaman önceliğimiz partimizin çıkarlarıdır. Bu düşünceler ışığında Uğur Başkan ve yönetimine verdiği hizmetlerden ötürü teşekkür ederim. Yeni seçilecek İsmal Başkan ve yönetimine başarılar dilerim. Korkmayınız arkanızda biz varız. Kork-muyoruz çünkü arkamızda Cumhuriyet Halk Par tisi gençliği var. Yaşasın Cumhuriyet Yaşasın Gençlik'' dedi.
İlçe Başkanı Emin FİDAN'da yaptığı konuşmada; 
              ''Sizler temellerini Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün attığı, Cumhuriyet ile yaşıt, adını Cum huriyetten ve halkımızdan alan,ülkemizin en kök lü partisinin Cumhuriyet Halk Partisinin Gençlik Kollarısınız. Bununla ne kadar gurur duysanız azdır. Bu anlamda üstlendiğiniz görev çok kutsal ve önemlidir. Gelecekte siz gençlere emanet edi lecek bu parti,Gazi Mustafa Kemal Atatürk"Bütün ümidim gençliktedir." Diyerek sizlere olan inancı-nı ve güvenini ifade etmiştir.
      Cumhuriyet Halk Partisi olarak sizlerden bek lentimiz yüksektir. Çünkü partimizi geleceğe taşı yacak olan sizlersiniz.Sevgili genç arkadaşlarım, kendinizi sürekli geliştiriniz. Ülkemizin sorunları-na çözüm yolları arayınız. Düşüncelerinizi söyle-mekten asla çekinmeyiniz. Halkla iç içe gönül gö nüle olunuz.
       Atamızın gençliğe hitabede söylediği sözler daima rehberiniz olsun. Bugün Gençlik Kolları kongremizi gerçekleştiriyoruz.Daha önceki süreç lerde parti gençlik kollarımızda görev alan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Yeni seçile-cek genç arkadaşlarıma da başarılar diliyorum'' dedi.
Gençlik Kolları Başkanlığına seçilen İsmail SEZER'de yaptığı konuşmada; 
        ''Cumhuriyet Halk Partisi, Bayramiç Gençlik Kolları Kongresine hepiniz hoş geldiniz.
     1991 Yılında Bayramiç'te doğdum. İlk ve orta öğrenimimi Bayramiç'te tamamladım. Zonguldak Ereğli Bülent Ecevit üniversitesinde Türkçe Öğ-ret menliği bölümünden mezun oldum. Okulu bi-tirdikten sonra ticaret hayatına atıldım. Bundan yedi yıl önce, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Ata türk'ün kurduğu Cumhuriyet Halk Partisi'nin bir üyesi oldum.Gücünü geçmişten alan ve gelece-ğe, gençlere inanan bu ülkenin en aydın örgütü olan Cumhuriyet Halk Partisi'nin bir parçası ol-maktan büyük onur duyuyorum.
   Gençler, cesaretimizi güçlendiren ve sürdüren sizlersiniz. Siz, almakta olduğunuz terbiye ve kültür ile, insanlık değerinin, vatan sevgisinin en değerli örneği olacaksınız.
      Şu an yaşadığımız olumsuzlukları ancak biz gençler düzeltebiliriz. Gayretimizle, azmimizle tüm zorlukların üstesinden gelebiliriz. İlçemiz için,daha aydınlık bir gençlik için durmadan çalı şacağız. Öncelikle Atatürk'ün ilke ve inkılapları-na yakışır bir bakış açısıyla gençlerimize ışık olacağız. Biz size söz veriyoruz. Elimizi taşın al-tına koyacağız. Bugün bana ve yönetim kurulu ma vereceğiniz sorumluluk sözde ve ünvanda kalmayacak. Sorumluluğumuzun bilincindeyiz, önemli bir göreve geleceğimizin farkındayız. Zor luklardan, mücadeleden yılmayacağız. Görevi yürütmekte olan Uğur TUNCER'e bugüne kadar yaptığı çalışmalar ve gösterdiği özveri için tebrik ediyor, bize güvenen herkese teşekkür ediyoruz. Yaşasın Cumhuriyet Yaşasın Chp " dedi.
   Kongre sonunda partiye yeni üye olan gençlere rozetleri takıldı.
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder