Yeni
Loading...

BAYRAMİÇLİ ÖĞRETMENLER ÇANAKKALE 2.Sİ OLDU

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, Erkan Zeybekoğlu dahil, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar, ayakkabılar ve basketbol sahasıGörüntünün olası içeriği: 7 kişi, Erkan Zeybekoğlu dahil, ayakta duran insanlar    Masa tenisi Türkiye Öğretmenler Kupası kap-samında Çanakkale İl şampiyonası düzenledi.
    İl şampiyonasına ilçemizi temsilen takım ola-rak katılan öğretmenler Serkan AYDIN, Abdul-lah ÇAKIRER ve Erkan ZEYBEKOĞLU başarılı bir performans sergiledi ve final maçını kıl payı kaybederek ikinci oldu.
    Çeyrek finalde Yenice ve yarıfinal maçlarında Lapseki takımlarını yenen öğretmenler final ma-çında Biga ilçe takımı ile karşı karşıya geldi. Bü-yük bir çekişmeye sahne olan maçta setleri 2-3 sayı farkla alan Biga takımı şampiyon oldu.
     Takım oyuncularından öğretmen Serkan AY-DIN ilçeyi en iyi şekilde temsil ettiklerini belirte-rek; "Şampiyon olup ilçemizi Türkiye finallerinde temsil etmek istiyorduk fakat olmadı. İyi müca-dele ettik takım arkadaşlarımı kutluyorum. Önü-müzdeki yıl şampiyonluk için oynayacağız."dedi
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder