Yeni
Loading...

BAYRAMİÇSPOR, VOLEYBOLDA ALT YAPI SEÇMELERİ YAPIYOR

Görüntünün olası içeriği: 24 kişi, Mustafa Ayşe Erdemir ve Bülent Melda Bora dahil, gülümseyen insanlar, spor yapan insanlar ve basketbol sahasıGörüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, spor yapan insanlar, basketbol sahası ve ayakkabılarGörüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, spor yapan insanlar ve basketbol sahası      Bayramiçspor voleybolda alt yapı sporcula-rını seçmeye devam ediyor.
     Yaklaşık 70 altyapı sporcusuyla çalışmalarını sürdüren Bayramiçspor ekonomik şartlar sebe-biyle A takımını ligden çekse de alt yapıya büyük önem veriyor.
    Antrenörler Mehmet GÜNEŞ, Melda BORA ve Serdar AKAR eşliğinde çalışan Bayramiçspor'un genç, yıldız. küçükler ve midi maçları önümüzde ki hafta start alacak. İlk olarak genç takımın maç ları oynanacak. Önümüzdeki Perşembe günün saat 17:00'de Çanakkale Belediyespor'u ağırla-yacak genç takım yaşça kendilerinden büyük ab lalarıyla mücadele edecekler. Asıl hedeflerinin küçük ve midi maçları olduğunu belirten takım antrenörü Mehmet GÜNEŞ; " Genç takımımızın yaşları henüz küçük. Biz küçük takım ve midi ta-kımlarda Çanakkale şampiyonluğunu kovalayıp, ilçemizi Türkiye çeyrek, yarıfinal ve hatta finaller de temsil etmek istiyoruz. Bu amaçla çalışmala-rımızı hafta içi ve hafta sonu aralıksız sürdürü-yoruz.
          Bu yılda alt yapıya oyuncu seçmelerimizi Melda Bora ve Serdar AKAR eşliğinde ilkokullar da taramalar yaparak gerçekleştirdik. Seçilen çocuklar spor salonunda yapılan yetenek testine tabi tutuldu. Bu testleri de başarıyla geçen ço-cuklar ile çalışmalarımıza başlayacağız. Bu yıl ilk kez ailelerden gelen istek üzerine voleybola erkek öğrencilerden de seçtik. Yaşları çok küçük olduğu için onlarla bu yılımızı sadece hareket eğitimi ve oyunla geçireceğiz. Yolumuz uzun bi-rinci önceliğimiz her zaman olduğu gibi önce iyi bir birey yetiştirmek" dedi. 
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder