Yeni
Loading...

TÜRKİYE FİNALLERİNE ÇIKAMADIK

Görüntünün olası içeriÄŸi: 17 kiÅŸi, Mustafa AyÅŸe Erdemir ve Bülent Melda Bora dahil, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve basketbol sahası        Bayramiçspor altyapısını oluş-turan sporculardan kurulu ilçemiz Cumhuriyet Ortaokulu voleybol ta-kımı Çanakkale İl şampiyonluğu ve Edirne Grup şampiyonluğunun ar-dından Balıkesir Türkiye Yarıfinal şampiyonasına gitmişti.
      Cumhuriyet Ortaokulu Voleybol takımı Türkiye yarı final maçlarında güçlü rakiplerine diş geçiremedi.
      Geçtiğimiz hafta içi Balıkesir'de oynanan yarı final maçlarında İstan bul, İzmir ve Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti' nin grubuna düşen Cumhuriyet Ortaokulu ilk gün İstan-bul Temsilcisine 3-0 yenilmekten kurtulamadı. 2. gün Kuzey Kıbrıs'ı yenen Cumhuriyet Ortaokulu final şansını son gün İzmir maçına taşıdı
    İzmir maçında setlerde hep önde olmasına rağmen set sonlarını kötü oynayan ekibimiz maçtan 3-0 yenik ayrılarak final şansını kaçırdı.
   Ortaokul düzeyinde çok iyi maçlar oynadıklarını belirten takım antre-nörü Mehmet GÜNEŞ;"Türkiye yarı finallerinde ilçe takımı olarak sade-ce biz vardık. Turnuvaya katılan ta kımların hepsi büyükşehir takımla-rıydı. Bu turnuvada olmak bizim açı mızdan çok önemliydi. Çanakkale ve ilçemizi burada temsil ettik. Spor cularımız oynadıkları maçlardan sonra büyük övgü aldılar.
   Tabi gönül buradan da şampiyon olarak çıkıp, Türkiye finallerine bir ilçe takımı olarak katılmaktı. Fakat olmadı.Son gün İzmir maçını kazan saydık finallere gitme şansını biz yakalayacaktık. Önümüzdeki yıl da-ha tecrübeli olarak turnuvalara katı-lacağız. Amacımız Türkiye çapında bir kupa kazanıp Bayramiç'e getir-mek." dedi.
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder