Yeni
Loading...

SADIK GÖĞÜSGEREN BAŞKANLIK KOLTUĞUNA OTURDU

Görüntünün olası içeriÄŸi: Sadık Göğüsgeren ve Süruri SavaÅŸ, iç mekan       17 Mart 2019 Çanakkale İl Özel İdare Meclis Salonunda yapılan otu-rumda görev dağılımı yapıldı.
         İlk kez CHP grubunun sayısal üstünlüğü olan toplantıda Bayramiç CHP İl Genel Meclisi üyesi olan Sa-dık GÖĞÜSGEREN 18 oy alarak Çanakkale İl Genel Meclisi Başkanı seçildi.
       Sadık GÖĞÜSGEREN gazete-mize yaptığı açıklmada; " Bizler bu-raya kendi başımıza gelmedik.İkinci sıra İl Genel Meclisi adayı olarak Bayramiç'ten seçilmem için var gü-cüyle mücadele eden İlçe Örğütü-me, özelliklede birinci sıra adayımız Zeki SEZER'e ve Bayramiçli Seç-menlerimize teşekkürü borç bilirim. Daha sonraki süreçte İlçe Başka-nım Sururi SAVAŞ'ın diğer ilçe baş- kanlarıyla birlikte organize ederek benim Meclis Başkanı seçilmemde büyük katkısı oldu. Bundan sonraki süreçte geçmişimi unutmadan parti-me ve halkımıza hizmet edeceğim." dedi.
           İl Genel Meclis çoğunluğunu yıllardır elinde bulunduran AK Parti' nin İl Genel Meclisinde çoğunluğu-nu kaybetmesi sonrasında yönetim tamamiyle CHP'li isimlerden oluştu. Yapılan diğer seçimlere göre de şu isimler belirlendi; Birinci Başkan Ve kili CHP’nin önerdiği isim Şerafettin Alkan, İkinci Başkan Vekili CHP’li Levent Girez. İki Asil Katip Üyeler; CHP’li Hakkı Sezer ile Erdal Güler. İki Yedek Katip Üyeler ise yine CHP ’li Nizamettin Akça ve Erdinç Ceylan oldu.Üç İl Encümeni Üyeleri ise; Le vent Girez, Ömer Ar, Ali Rıza Uygun olarak belirlendi. CHP’li tüm üyeler 18’e 16 oyla ile seçildi.
      Seçimlerin ardından ihtisas ko-misyonları kuruldu, üye sayıları ve isimler işaret oy yöntemi ile seçildi. Meclis bu gündem maddesinin ar-dından sona erdi.
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder