Yeni
Loading...

BAYRAMİÇ SATRANÇ KULÜBÜ AÇILDI

Görüntünün olası içeriÄŸi: 17 kiÅŸi, Mert Uygun dahil, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve açık havaGörüntünün olası içeriÄŸi: 6 kiÅŸi, Mert Uygun dahil, oturan insanlarGörüntünün olası içeriÄŸi: 9 kiÅŸi, gülümseyen insanlar, oturan insanlar, satranç ve masa   İlçemizde Bayramiç Satranç Kulü bü kuruldu.
        Kulübün açılışı geçtiğimiz gün yapıldı. Açılışa Belediye Başkanı Mert UYGUN, öğrenciler veliler ve öğretmenler katıldı. 
   Açılışta konuş ma yapan Belediye Başkanı Mert UYGUN eğitime ve spora destek vererek, Bayramiç' in başarısı için ne gerekiyorsa yapma-ya hazır olduklarını belirtti.
     Kulübün kurucularından Başkan Serkan AYDIN' da yaptığı açılış ko-nuşmada ; "Bayramiç Satranç Kulü bü ve Bayramiç İlçe Temsilciliği ola-rak Bayramiç'imize bir satranç kulü-bü kazandırmanın mutluluğu ile tüm katılımcılara hoş geldiniz diyorum.
       İlçemizin yükselen değeri olan Satrancı severek oynayan öğrenci-lerimize, bu sporda çocuklarını des-tekleyen değerli velilerimize, kulü-bün açılmasında katkı sağlayan tüm Bayramiçli satranç severlere ve der nek üyelerimize teşekkürü borç bili-riz
     Geçmişi eski medeniyetlere ka-dar dayanan satranç Yunanlılarda öğrenilmesi gereken bir spor, Os-manlı Devleti Padişahlarının bilme-si gereken bir spor ve bir dersti.
    Liderlik baskı altında karar vere-bilmektir. Satranç oyunu esnasında farklı konbinasyonlar için de en doğ ru hamleyi hesaplamak üstün bir zi-hinsel süreç gerektirir.Onun için sat ranç geleceğin liderlerinin oyunu-dur. Biz Bayramiç Satranç Spor Ku-lübü olarak çocuklarımızın sorum-luluk almasını ilgi ve yeteneklerinin keşfini ve spora, sanata ve müziğe eğitimlerinin artmasını amaçlıyoruz. Bununla birlikte ilçemizde satranç sporunu yaygınlaştırmak ve gerek il bazında, gerekse ulusal turnuvalar-da başarılı sonuçlar almak ve başa-rılı sporcular yetiştirmeyi hedefliyo-ruz.
   4 yıl önce Bayramiç'te bir satranç kültürü oluşturmak için çıktığımız bu yolculukta bizi yalnız bırakma-yan tüm satranç severlere teşekkür ediyor ve Kulübümüzün ilçemize ve öğrencilerimize hayırlı olmasını dili-yorum"dedi.
      Açılış sonrası Belediye Başkanı UYGUN öğrencilerle satranç oynadı 
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder