Yeni
Loading...

BELEDİYE BAŞKANLIĞI MAKAM KOLTUĞUNA, BURAK GÜVEN OTURDU...

Görüntünün olası içeriÄŸi: 5 kiÅŸi, gülümseyen insanlar, oturan insanlar ve iç mekanGörüntünün olası içeriÄŸi: 5 kiÅŸi, iç mekan      İlçemizde 23 NisanUlusal Ege-menlik ve Çocuk Bayramı dolayı-sıyla Mustafa Kemal İlkokulu 4/b sınıfı öğrencilerinden Burak GÜ-VEN Bayramiç Belediye Başkanlığı koltuğuna oturdu.
    Bir süreliğine Bayramiç Belediye Başkanı olan Burak GÜVEN; ''Ön-celikle herkese merhaba. Ben Bu-rak GÜVEN,İlçemiz Mustafa Kemal İlkokulu 4-B sınıfı öğrencisiyim.Söz lerime başlamadan önce benim bu koltuğa oturmamı sağlayan ve ço-cuklara bayram armağan edecek kadar çocuk sevgisi ile dolu olan ulu önder Mustafa Kemal ATATÜRK 'ü saygıyla anıyorum. Biliyorsunuz ki 23 Nisan 1920'de açılan İlk Mec- lis ile Cumhuriyet dahil bir çok kaza nım elde ettik. Tam 99. yıl olmuş ilk meclis açılalı. O günden bu güne çok şey başardık. Öğretmenimizin her söylediği gibi Atatürk'ün bir sö-zü var tek bir şeye ihtiyacımız var oda çalışkan olmak.Ben büyüyüp çok çalışacağıma söz veriyorum. Halkın yönetimi idaresi demek olan Ulusal Eğemenlik ve Çocuk Bayra-mımız kutlu olsun. 
  Ben Belediye başkanı olduğumda yapacaklarıma şöyle deyinmek is-terim. Lisanslı karate sporcusu ola rak ilçemiz deki spor branşlarını be lediye spor altında toplayıp ilçemizi Türkiye'de ve yurtdışında tanıtmak isterim.
  Okullara belediye servisi ile gidip gelen arkadaşlarımızı ulaşımlarını ücretsiz yaralanmalarını sağlamak isterim.
     Geleceğimiz olan biz çocuklara sanat ve sporla büyüsünler diye be lediye kursları açmak isterim.
    Yüzmeyi çok seviyorum fakat im kanı olmayan arkadaşlarımın oldu-ğunu düşünüyorum eğer onların bu dalda yetenekleri varsa keşfetme-leri için onlara kapalı yüzme havu-zu yapmak istiyorum'. dedi.
    Belediye Başkanı Mert UYGUN' da mesajların alındığını ve gereke-ni yapacaklarını belirtti.
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder