Yeni
Loading...

BAYRAMİÇSPOR'UN ALT YAPISI GURURLANDIRDI

          Bayramiçspor' un alt yapısını oluşturan U14 takımı sezonun son maçında Bozcadaspor' u 3-1 yene-rek adını play-of grubuna yazdırdı.
           İlk kez bu yıl kurulan alt yapı takımı sezon boyunca güzel maçlar çıkararak seyircilerden övgü topla-dı. Alt yapı takımlarıyla gurur duy-duklarını belirten Kulüp Başkanı Bü-lent BORA; "Geçtiğimiz yıl oluştur-duğumuz U-12, U-13 ve U-14 futbol takımlarımızla liglere katıldık. Antre-nörümüz Üzeyir GÜL'ün çalıştırdığı altyapı takımlarından özellikle 14 yaş takımımız büyük bir başarıya imza attı.
  Lig boyunca oynadığı futbolla göz dolduran takımımız Bozcaadaspor, Ezinespor,Çanakkalespor gibi önem li takımları geride bırakarak play-of oynama şansı yakaladık. Önümüz-deki yıllarda bu çocuklarımız A ta-kım forması giyecekler. Her zaman söylediğimiz gibi biz hep yerelden yanayız. kendi yeteneklerimizi keş-fedip onlarla mücadele edeceğiz. Transfere pek sıcak bakmıyoruz. Özellikle bu yıl A takımımızda hiç transfer yapmadık.Kendi Bayramiçli gençlerimizle ligde mücadele ettik ve ligde tutunmayı başardık. Amacı-mız altyapıyı daha da güçlendirmek ve bunun için çalışmalarımızı sür-dürüyoruz"dedi.U14 takımımız play-of yarıfinal maçında Pazartesi günü Bigaspor ile saat 17:00'de Çan İbra-him Bodur Stadyumunda karşı kar-şıya gelecek. Kazanan takım finale yükselecek.  
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder