Yeni
Loading...

YILDIZ KIZLAR EDİRNE YOLCUSU

Görüntünün olası içeriÄŸi: 14 kiÅŸi, Mustafa AyÅŸe Erdemir ve Bülent Melda Bora dahil, gülümseyen insanlar, spor yapan insanlar, basketbol sahası ve iç mekanGörüntünün olası içeriÄŸi: 4 kiÅŸi, gülümseyen insanlar, basketbol sahası       2018 - 2019 Eğitim Öğretim yılı Okul Sporları Yıldız Kızlar kategori-sinde Çanakkale' de tüm rakiplerini set vermeden yenerek Şampiyon olan İlçemiz Cumhuriyet Ortaokulu Yıldız Kızlar Grup Müsabakaları için Edirne'ye gidiyor.
        İl Müsabakalarında rakiplerine set vermeden kazandığını belirten takım antrenörü Mehmet GÜNEŞ aynı performansı Edirnede'de sergi lemek istediklerini belirterek,oradan Türkiye yarı finallerine ve daha son ra Türkiye Finallerine gitmeyi hedef lediğini açıkladı.
     Edirne’de İstanbul, İzmir, Bursa, Tekirdağ, Kocaeli, Sakarya, Edirne, Balıkesir, Düzce, Yalova, Kırklareli illerinin 1. lerinden oluşturulacak 4 er grupta yine rakiplerini set verme-den yenmeyi hedefleyen Cumhuri-yet Ortaokulu Yıldız Kızları İlçemizi ve okulumuzu tekrar gururlandırmak istediklerini belirttiler.
      Takım Antrenörleri Mehmet GÜ-NEŞ, Melda BORA ve Salih Serdar AKAR Gecensene Türkiye Yarı Fi-nallerine Bursa'ya giden takımları-nın bu sene tek hedeflerinin Türki-ye Finalleri olduklarını ve bu konu-da Tüm Bayramiç'in desteklerini ar-kalarında hissettiklerini belirtiler.
      Yoğun çalışma temposu ile ha-zırlıkları tüm hızıyla devam ettiren Cumhuriyet Ortaokulu Antrenör ve sporcuları Yarışmalar için tam moti-ve olmuş durumda olduklarını belirt tiler. 
        Bizde Doğuş Gazetesi Kızları-mıza canı gönülden Başarılar dili-yoruz. 
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder