Yeni
Loading...

SEÇİMLERE 23 GÜN KALDI

akp chp mhp amblem ile ilgili görsel sonucu       31 Mart Yerel Seçimlerine 23 gün kala ilçemizde yarışa girecek siyasi partilerde yarışacakları aday ve meclis üyesi adaylarını netleştirdi ve çalış malarına hız verdiler.
       Siyasi parti başkan adayları ve meclis üyeleri adayları kapı kapı dola-şarak, seçmene birebir ulaşıp oy istiyorlar. 
     Adaylar özellikle ev gezileri programları düzenleyerek projelerini hedef lerini anlatıyorlar.Önümüzdeki günlerde partiler seçim büroları açılışları ve proje tanıtım toplantıları yapmayı planlıyor.
   Ak Parti ve Mhp arasında Çanakkale ve bazı ilçelerde ittifak yapılırken ilçemizde ittifak yapılmadı ve Ak Parti ile Mhp kendi adaylarıyla seçime katılma kararı aldı.
    CHP ve İyi Parti ittifak yapacaklarını ve CHP adayı Mert UYGUN’u des-tekleyeceklerini aylar öncesinden açıklamıştı. Önümüzdeki günlerde pro-paganda dönemi başlayacak ve partiler mitingler düzenleyecek. Edindiği-miz bilgilere göre ilçe başkanları kendi aralarında düzenledikleri toplantı-da özellikle partilerin birbirlerine karşı saygılı olması ve herhangi bir sür-tüşmenin yada kavganın yaşanmaması için ortak kararlar alındığı belirtildi
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder