Yeni
Loading...

KONSER KULAKLARIN PASINI SİLDİ

Görüntünün olası içeriÄŸi: 20 kiÅŸi, gülümseyen insanlar, sahnedeki insanlarGörüntünün olası içeriÄŸi: 15 kiÅŸi, Sadettin Arslan dahil, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve takım elbise      Bayramiç Belediyesi Klasik Türk Müziği Topluluğunun düzenlemiş ol-duğu türk sanat müziği konseri yo-ğun ilgi gördü.
       Menderes Mahallesi Düğün Sa-lonunda gerçekleştirilen konsere Bayramiç Belediye Başkanı Sadet-tin ARSLAN, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet DEMİRSÖZ,Belediye Mec- lis Üyesi adayları, bazı daire amirle-ri, okul müdürleri, kamu kurum kuru luş temsilcileri, muhtarlar ve çok sa-yıda vatandaş katıldı.
      Klasik türk müziği topluluğunun vermiş olduğu konserin koro şefliği-ni, Müzik Öğretmeni Hakan ÇELİK yaptı. Türk Sanat Müziğinden bir çok eseri seslendiren topluluk solo olarak da sahne aldılar.
        Oluşturulan müzik korosunda esnaf, öğretmen, memur, emekli ve ev hanımlarının oluşu dikkat çeker-ken topluluk konser sonunda büyük övgü ve alkış aldı.
       Bayramiç Belediye Başkanı Sa-dettin ARSLAN da bu tip sosyal faa-liyetlerin süreceğini belirterek; ilçe-mizde alt yapı ve üst yapı çalışmala rının yanısıra sosyal etkinlikle-re de büyük önem veriyoruz. Menderes Mahallesine kazandırdığımız bu gü-zel sosyal tesiste konser yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Müziğe gö-nül vermiş, koroda görev alanları, müzisyenleri kutluyor ve bu güzel dinleti için onlara teşekkür ediyo-rum' dedi
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder