Yeni
Loading...

U14 EZİNE DEPLASMANINA GİDİYOR

Görüntünün olası içeriÄŸi: 11 kiÅŸi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve açık hava      Bayramiçspor U14 futbol takımı ilkyarısını lider bitirdiği ligde bir maç eksiği ile 2. sırada yer aldı.
      Gruplarında ilk iki sırayı alacak takımlar diğer grup 1 ve 2. leriyle play-of oynayacakalar. Bu lige ilk kez katılmalarına rağmen play-of oynama şansı yakaladıklarını belir-ten Kulüp Başkanı Bülent BORA; "Yaptığımız yeni planlamalar ve koy duğumuz hedefler doğrutusunda çalışmalarımızı yürütüyoruz. Kurdu-ğumuz alt yapı takımları U13 ve U14 takımlarımızda bir çok çocuğu-muz spor yapma imkanı buluyor. İç-lerinde çok yetenekli sporcularda bulunuyor.
   Üzeyir GÜL hocamız bu yetenekli gençleri takıma kazandırıyor. A takı mımız ligde tutunmayı başardı ve hiç transfer yapmadan yereldeki Bayramiçli gençlerle bunu başardık Önümüzdeki yıllarda Bayramiçspor futbolcu fabrikası haline gelebilir. Oluşturduğumuz altyapılara büyük ilgi var.
  10 ve 12 yaş gruplarında da takım çıkaracağız ve bunla ilgili de çalış-malarımız sürüyor.Bayramiçspor'un lisanslı futbolcu sayısı her geçen gün artıyor ve artmaya devam edi-yor.
      Göreceksiniz bu ekonomik şart-larda bu yıl olduğu gibi önümüzdeki yıllarda da birçok kulüp kapanmak zorunda kalacak. Bizde bu dışa ba-ğımlı transfer anlayışından kurtul-mak ve ekonomik anlamda zor du-rumda kalmamak adına kendi yerel sporcularımızı yetiştirme yoluna git-tik.
  Ve bu anlamda önemli yol katettik. Yerel sporcularımıza ve altyapımı-za önem vermeyi sürdüreceğiz"dedi
     Ezinespor - Bayramiçspor maçı 19 Mart Salı günü saat 17:00' de Ezine' de oynanacak. 
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder