Yeni
Loading...

U13 UMUT VADEDİYOR...

Görüntünün olası içeriÄŸi: 11 kiÅŸi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar, çocuk, açık hava ve doÄŸa     Bayramiçspor U13 futbol takımı geçtiğimiz haftasonu oynadığı Onur spor maçını 2-0 kaybetmesine rağ-men hem izleyicilere hem yönetime hemde teknik ekibe umut verdi.
     Yeni oluşturulan ekipte yetenekli futbolcuların olduğunu belirten ta-kım antrenörü Üzeyir GÜL; "U13 ta kımımız bu yıl ilk kez liglere katılı-yor. Bu nedenle çok yüksek beklen tiler içinde değiliz. Yetenekli çocuk-larımızı keşfedip onların A takıma kadar yükselmesini planlıyoruz.U13 takımımızda da birçok yetenekli çocuğumuz var. Bu sezon özellikle lig bitiminden sonra ve yazın çalış-malarımızı arttıracağız.
    Bu yıl 13 yaş grubunda oynayan çocuklarımız önümüzdeki yıl U14 takımında olacaklar. İdmanlarımıza gelen her çocuğumuzu maçlarda şans veriyoruz ve tecrübe kazanma larını hedefliyoruz. U13 takımımız belki de ileride A takım kadrosunu oluşturacak, amacımız hedeflerimiz ve çalışmalarımız hep bu doğrultu-da olacak." dedi.Görüntünün olası içeriÄŸi: bir veya daha fazla kiÅŸi, çim ve açık hava
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder