Yeni
Loading...

BAYRAMİÇSPOR U14 TAKIMI İLK DEVREYİ LİDER BİTİRDİ...

Görüntünün olası içeriÄŸi: 11 kiÅŸi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve açık hava      U 14 liginde oynadığı 6 maçta 4 galibiyet 2 beraberlik alan Bayramiç spor ilk devreyi grubunda lider ola-rak tamamladı.
       İlk devrenin son maçında dep-lasmanda Bozcadaspor ile karşıla-şan Bayramiçspor 2 - 0 öne geçtiği maçta arka arkaya yediği 2 gole en gel olamadı ve karşılaşma 2-2 sona erdi.
      U14 liginde iyi bir hava yakala-dıklarını belirten takım antrenörü Üze yir GÜL; "Yeni bir takım olma-mıza rağmen iyi bir performans or-taya koyuyoruz. Çocuklarımız her geçen maç daha da tecrübe kazanı yor. Amacımız bu çocuklarımızı ile-ride A takıma yükseltmek ve bunun için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Altyapısı güçlü ekiplere karşı ilk yılı mızda önemli galibiyetler alıyoruz. Planlamamızı uzun vadeye yayarak 3-4 yıl içerisinde  A takımımızı oluş-turacak ekibi kuracağız. Bayramiç' te çok yetenekli sporcular var ve biz bunları keşfetmeye ve takıma kazandırmaya çalışıyoruz. U13 ve U14 takımlarımız bu planlamanın bir parçası tabiki.
        Önümüzdeki yıl daha fazla alt-yapı takımlarıyla liglerde mücadele edeceğiz. Öncelikle ilk yılımız olma sına rağmen üstün bir performans sergileyerek güçlü rakipleri karşısın da grubunu lider olarak tamamlayan ve 2.devre içinde büyük umut veren U14 takım oyuncularımı kutluyorum Amacımız daha fazla maç oynamak için 2. devrede grupta 1. ya da 2. ol mak ve play-of şansını yakalamak. "dedi.
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder