Yeni
Loading...

BAYRAMİÇSPOR GÜÇLÜ RAKİBİ DÜMREK SPOR'u DEVİRDİ...

Görüntünün olası içeriÄŸi: açık hava     Çanakkale 1.Amatör ligde bitime 2 hafta kala, Bayramiçspor güçlü ra kibi Dümrekspor'u 2-0 yenerek rahat bir nefes aldı.
          İlçemiz Atatürk stadyumunda oynanan maçta iyi motive olan Bay-ramiçspor rakibine fazla pozisyon vermedi ve bulduğu 2 golle maçtan 2-0 galip ayrılmasını bildi.
   Bu yıl ki hedeflerine ulaşmak üze-re olduklarını belirten takım antre-nörü Üzeyir GÜL; "Sezon başında da belirttiğimiz gibi yeni bir oluşum ve yeni bir takımla bu yıl mücadele-mizi sürdürüyoruz. Ligin bitimine 2 hafta kala ligde tutunmayı garantile-dik. İlk hedeflerimizden biri ligde tu-tunmak, 2.si ise genç ve çoğunluğu Bayramiçli futbolculardan oluşan bir ekip yaratmaktı. Ligde bazen kötü sonuçlar alsak da biz bu belirttiğimiz 2 hedefi de tam anlamıyla gerçek-leştirdik. Önümüzdeki yıl için takımı-mızın iskelet kadrosunu oluşturduk. Kalan 2 maçımızı da kazanıp ligi or-ta sıralarda bitirmek istiyoruz.
   Dümrekspor maçında iyi motive ol duk ve ateş hattından kurtulmak ve son 2 maç korkulu rüya görmemek açısından bu maç çok önemliydi. Ta kımımız bu maçı alacağına inandı ve bir üst ligi hedefleyen güçlü raki-bini yenerek neler yapabileceğini gösterdi. Takımımızı bu önemli gali-biyetten dolayı kutluyorum." dedi.
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder