Yeni
Loading...

BAYRAMİÇSPOR U14 TAKIMI DEPLASMANDA FARK ATTI...

Görüntünün olası içeriÄŸi: bir veya daha fazla kiÅŸi ve açık havaGörüntünün olası içeriÄŸi: 12 kiÅŸi, Ãœzeyir Gül dahil, gülümseyen insanlar, açık hava    Bayramiçspor U14 futbol takımı ligde oynadığı 2 karşılaşmada 2 galibiyet alarak lige iyi başladı.
     İlk maçta Ezinespor'u 3-2 yenen Bayramiçspor, geçtiğimiz hafta  so-nu oynadığı karşılaşmada da dep-lasmanda Çanakkale Gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi.Bayramiçspor ilk yarısını 4-2 önde bitirdiği maçı 9-4 kazanarak puanını 6'ya yükseltti.
          Kısa sürede güzel bir altyapı takımı oluşturduklarını belirten Bay-ramiçspor Takım Antrenörü Üzeyir GÜL; "U14 takımımızda çok yete-nekli gençlerimiz var. Bu gençleri-miz bir kaç yıl içinde A takım kadro-suna yükselecektir. Amacımız önü- müzdeki yıllarda Bayramiç' te futbo lu altyapılarıyla birlikte güçlü bir ha-le getirmek ve yarışmacı takımlar yaratarak hedeflerimizi yükseltmek olacaktır.Bu hedefler doğrultusunda bu yıl 13 yaş ve 14 yaş gruplarında lige katıldık. U14'te lig başladı ve 2 maçta 2 galibiyet aldık. U13 ligi önü müzdeki haftalarda başlayacak. U13 takımımızla da çalışmalarımız devam ediyor" dedi.
    Bayramiçspor U14 takımı bu haf-ta sonu Çanakkale ekibi Barbaros spor'u konuk edecek. Maç Pazar günü saat 13:00'de İlçemiz Stadyu-munda oynanacak.
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder