Yeni
Loading...

BAŞKAN ADAYLARI KAPI KAPI DOLAŞIYOR

Görüntünün olası içeriÄŸi: 19 kiÅŸi, TC Abdi Ä°ÅŸler, Mert Uygun ve Seyhan Palaz dahil, gülümseyen insanlar, oturan insanlar ve iç mekanGörüntünün olası içeriÄŸi: 11 kiÅŸi, gülümseyen insanlar, oturan insanlar, masa ve iç mekan         31 Mart Yerel seçimlerine az bir zaman kala Başkan adaylarıda çalışmalarına hız verdi.Özellikle Ak Parti Adayı Sadettin ARSLAN ve CHP adayı Mert UYGUN kapı kapı dolaşarak projeleri ve hedefleri hak kında bilgiler verip bayanların gön-lünü kazanmaya çalışıyorlar.
         ARSLAN yaptığı açıklamada; ”Yönetimdeki temel ilkemiz herke-sin görüşüne yer vermek. Proje ve hizmet üreterek Bayramiç'i daha da büyütmek. Biz her daim halkımızın içinde olmak durumundayız. Sağ ol sunlar halkımız bizleri evlerine da-vet ederek en iyi şekilde ağırlıyor. Bizlerde onların dilek ve taleplerini yerine getiriyoruz. Vatandaşımın bir sıkıntısı varken,benim rahat etmem mümkün değil. Bayramiç halkının gece gündüz hizmetindeyiz. Çok ça lışarak, çok üreterek hizmete sonu-na kadar devam edeceğiz. 
        2023 he deflerimiz artık uzak değil. El ele, gönül gönüle bu hedef lere doğru emin adımlarla ilerliyo-ruz. Tek arzumuz var. O da Bayra- miçlilerin daha konforlu, daha huzur lu ve daha sağlıklı bir yaşam sürme si” dedi.
        CHP Belediye Başkan Adayı Mert UYGUN aday olduktan sonra halktan büyük bir ilgi gördüğünü belirterek;"Bizler öncelikle 7'den 70' e hiç kimseyi ötekileştirmeden yaşa nabilir modern bir ilçe için yola çıktık İlçemizde katıldığımız her ev,kahve hane ve esnaf gezilerimiz miting ha vasında geçiyor. Halkımız teveccüh gösterip bize yetki verdiğinde, ilçeyi ve ilçe halkını iyi tanıyan kadrolar ve sizlerinde söz sahibi olduğu bir Bayramiç'i yeniden yaşanır bir ilçe yapmak için kolları sıvayacağız.Her gittiğimiz yerde sevgi ve samimiyet-le karşılanıyoruz. Bu sevgi ve sami-miyet umuyorum ki seçim sonucuna da yansıyacaktır." dedi.
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder