Yeni
Loading...

“NAMIN YÜRÜSÜN” BELGESELİNİ İLK OLARAK BAYRAMİÇLİLER İZLEYECEK

Görüntünün olası içeriÄŸi: 1 kiÅŸi, ayakta, çocuk, gökyüzü ve açık havaGörüntünün olası içeriÄŸi: 6 kiÅŸi, Habibe Yüksel dahil, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar, gökyüzü, açık hava ve doÄŸa        İlçemiz kutluoba köyünde ya-şayan, Bayramiç te muhasebecilik yapan Habibe Yüksel ve annesi Se niha Yüksel' in hayatından bir kesit sunan “Namin Yürüsün” belgesel filmi 10 Ocak Perşembe akşamı halk eğitim merkezinde,ilk kez Bay ramiç halkı tarafından izlenecek.
        Deve güreşi camiasındaki tek kadın deveci olan Habibe Yüksel ve annesinin 3 devesi ile birlikte de-ve güreşlerine katılmaları, develeri-ne büyük bir tutku ile bağlanmaların dan yola çıkan belgesel, dünyada sadece Türkiye' de yapılan deve gü reşleri neden yapılır ve nedir gibi so rulara yanıt veriyor.
      Bayramiç ten bir hikaye anlatan ilk belgesel film olma özelligi taşı-yan "Namın Yürüsün",Kültür Bakan lığı ve sinema genel müdürlüğü  ta-rafından desteklenmektedir. Yönet-menligini ve yapımcılığını Serkan USLU'nun yaptığı, 52 dakika uzun-luğunda olan belgesel dünyanın bir çok film festivalinde gösterilmeye aday oldu.

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder