Yeni
Loading...

BAYRAMİÇSPOR AYVACIKSPOR MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

Görüntünün olası içeriÄŸi: 11 kiÅŸi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve açık hava     Çanakkale 1. Amatör kümede 2. yarı maçları 12 - 13 Ocak tarihlerinde başlayacak. Bayramiç-spor ligin 2.yarısının ilk maçında Ayvacıkspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.
   Bayramiçspor için büyük önem taşıyan maç alt sıralarıda yakından yakından ilgilendiriyor. Bayra miçspor maçı kazanması halinde rahat bir nefes alacak ve rakipleriyle arasındaki puan farkını bi-raz açmış olacak.
   2. yarıya iyi hazırlandıklarını belirten takım ant renörü Üzeyir GÜL; "Önümüzdeki hafta oynaya cağımız maç bizim için çok önemli çünkü alt sıra ları yakından ilgilendiriyor.Ayvacık spor içinde çok önem taşıyan bu maçtan galip ayrılarak aradaki puan farkını arttırmak istiyoruz. Devre arasını çok iyi değerlendiriyoruz ve antrenmanlarımız aralık-sız sürüyor.Daha önceki yıllarda Bayramiçspor'da oynamış ve Bayramiçli olan Cengiz ve Mehmet Can arkadaşımızda kadromuza dahil oldu. Bu iki takviye takımdaki motiveyi de arttırdı. Diğer yan-dan takımda okuyan ve çalışan arkadaşlarımız ol duğu için çalışmalarımızı hava karardığı için biraz erken bitirmek zorunda kalıyorduk. Stad ışıkları-mızda şu an yapıldı. Artık antrenman saatlerimizi de uzun tutup daha fazla çalışma imkanı bulaca-ğız. Ayvacıkspor maçına iyi hazırlanıyoruz Uma-rım galip geliriz." dedi.
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder