Yeni
Loading...

BELEDİYE SATRANÇ TURNUVASI DÜZENLEDİ

Görüntünün olası içeriÄŸi: 4 kiÅŸi, gülümseyen insanlar, oturan insanlar, masa ve iç mekanGörüntünün olası içeriÄŸi: 9 kiÅŸi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve açık hava     Bayramiç Belediyesi'nin düzen-lemiş olduğu ve Bayramiç İlçe MEM 'e bağlı ilkokul ve ortaokullarda öğ-renim gören sporcular katıldığı Yarı yıl Karne Hediyesi Satranç Turnu-vası 19-20 Ocak 2019 tarihlerinde Bayramiç Belediye Düğün Salonu'n da yapıldı.
    Turnuva sonunda dereceye giren öğrencilere Bayramiç Belediye Baş kanı Sadettin Arslan makamında ku pa ve madalyalarını takdim etti. Her kategoride Birinciye Dron+ Kupa, İkinciye Akıllı saat+Kupa, Üçüncü-ye,Org+Kupa,Dördüncüye Sırt Çan tası,Beşinciye Kaykay, Altıncıya Fut bol ve Basketbol Topu, Yedinciye Masa Tenisi Raket seti, Sekizinciye Kutu oyunu, Dokuzuncuya Satranç Takımı ve Satranç Kitabı, Onuncu-ya Kırtasiye Çeki ve her iki kategori de dereceye giren ilk 3 bayan spor cuya madalya hediye etmesi öğren-cileri sevindirdi.
 Bu yıl satranç turnuvası nın 4.sünü düzenlendiklerini belirten Belediye Başkanı Sadettin Arslan, "Çocukları mız için Yarıyıl Karne Hediyesi ola-rak Satranç turnuvası ve 26 Ocak Cumartesi günü çocuk tiyatrosunu düzenledik. Satranç turnuvalarımız, gençlerimizin satrançtaki yetenek-lerini rekabet ortamında yarıştıra-cakları eğlenceli bir platform haline geldi. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızla vakit geçirmek ve onların gelişimlerine katkı sağlamak hepimizin temel görevidir. Tüm öğ-rencilerimizi çocuk tiyatrosu göste-rimine de davet ediyorum. Bundan sonraki yıllarda da bu etkinliklerimiz devam edecek " dedi.
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder