Yeni
Loading...

BAYRAMİÇSPOR BURSA DEPLASMANINA GİDİYOR

Görüntünün olası içeriÄŸi: bir veya daha fazla kiÅŸi, spor yapan insanlar ve basketbol sahası        Türkiye Bayanlar Voleybol 2. Ligin de Bayramiçspor hafta sonu oynadığı Altınoluk Belediyespor maçını 3-0 kaybetti.
       Güçlü rakibi karşısında direne meyen Bayramiçspor 3-0 yenilmek ten kurtulamadı. Ligde play-of oy-namasına garanti gözüyle bakılan Altınoluk Belediyespor karşısında kötü bir oyun oynadıklarını belirten takım antrenörü Mehmet GÜNEŞ; Altınoluk iyi transfer yaparak 1.ligi hedefleyen güçlü bir ekip fakat biz de takım olarak kötü bir oyun sergi ledik. Ligi hedeflediğimiz yerde biti-receğiz. Amacımız gençlerimize bu ligde tecrübe kazandırmaktı ve gençlerimiz her geçen gün daha da tecrübe kazanıyorlar. 3 kızımız milli takımlar alt yapılarına seçildi ve önümüzdeki dönem hem spor yaşantılarını hem de eğitimlerini Ankara'da sürdürecekler. Bu olay bizim için gurur verici, çünkü çalış-malarımızın harcadığımız mesai-nin ve emeğimizin karşılığını almak bizleri çok mutlu ediyor.
     Önümüzde dönemde Milli takım lara daha fazla oyuncu gönderece  ğimizi düşünüyorum.
     Altyapıdan 45 sporcumuzla her gün idmanlarımızı sürdürüyoruz. Çok yetenekli sporcularımız bulu-nuyor. Onlarda ablalarının Milli ta-kıma gitmelerinden dolayı mutlu oldular. Artık kendilerinin de Milli takıma kadar yükselebileceklerine inanıyorlar." dedi.
       Bayramiçspor bu hafta sonu Bursa deplasmanında Nova Genç likspor ile karşı karşıya gelecek. Maç pazar günü saat 14:30'da Vo-leybol TV'den canlı izlenebilecek.
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder