Yeni
Loading...

BAYRAMİÇSPOR BARBAROSSPOR MAÇI PAZAR SAAT 13:00 de OYNANACAK

Görüntünün olası içeriÄŸi: 11 kiÅŸi, Mustafa Karaman, Semih Darıcı ve Muammer Yaman dahil, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve açık hava   1. Amatör kümede mücadele eden  Bayramiçspor geçtiğimiz hafta sonu oynadığı maçı 6-2 kaybetti.
   Bayramiçspor Tarımspor ile oyna-dığı maçta kötü bir performans ser-giledi ve rakibine farklı yenilmekten kurtulamadı. 
   Takım antrenörü Üzeyir GÜL uzun zamandır ilk kez bu kadar kötü bir maç oynadıklarını belirterek; "Ligin ikinci yarısına henüz konsantre ol-muş durumda değiliz. Tarımspor ma çının ilk yarısında yediğimiz 2 gol-den sonra biraz toparlandık ve sko-ru 2-2 yaptık. Fakat ondan sonra ge len açık ofsayt 2 gol bizi yıktı. Tabi ben hep gençlerin oynamasından yana olduğum için bu maçta da 17 yaşındaki kalecimiz Fehmi'ye görev verdim. Heyecanına yenik düşen Fehmi hatalı goller yese de biz her zaman onun arkasında olacağız. Bir kaleci kolay yetişmiyor bunun içinde azimle çalışmalarımıza devam ede-ceğiz.Bu ligde böyle sonuçlar alına-biliyor. Futbol bu her sonuç çıkabilir. Fakat art niyetli olup oynanan fut-bol, gençlerin mücadelesini görmez den gelip  berbat, utanç verici, söy-lenecek bir söz kalmadı, gibi eleşti-riler yanlış olduğu kanısındayım.
      Ekonomik koşullar sebebiyle hiç bir transfer yapmadan yolumuza de vam etmeye gayret edeceğiz. Biz gençlerimize kendi oyuncularımıza güveniyoruz. Bu sezon hiç bir iddia-mız yok tecrübe kazanmak için mü-cadele ediyoruz. Hiçbir taraftarda ne futbolculara, ne yönetime ne de şahsı ma tepki göstermiştir. Aksine taraftarımız yenilsekte hep bize des tek oluyor. Dedimya art niyetli olup maça gelmeden atıp tutmak kolay" dedi. 
         Bayramiçspor - Barbarosspor maçı pazar günü saat 13:00'de ilçe stadyumunda oynanacak. 
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder