Yeni
Loading...

BAYRAMİÇ'in MİLLİ GURURLARI...

        Bayramiçspor altyapısından A takıma yükselen Elif AYDIN,Yağmur İNCE ve Dilan TOĞRUL milli takıma seçildi.
    Türkiye Voleybol Federasyonu Alt Yapı Bayan Milli Takımlar Koordina- törü Şahin ÇATMA' nın seyretme imkanı bulduğu Bayramiçsporlu Elif AYDIN (14), Yağmur İNCE (14) ve Dİlan TOĞRUL (13) Milli Takım Alt- yapısına seçilerek ilçenin gururu oldular.
        Koordinatör Şahin Çatma tüm Türkiyeyi dolaşarak geleceğin milli voleybolcularını yetiştirmek için spor cuları yetenek testlerine tabi tuttu. 10 ocak günü de Çanakkale ye gele rek ilçelerinin katıldığı 2004-2005-2006-2007 doğumlu sporcular ara-sından bir tarama yaptı. Gelen spor cuların arasından da sadece 3 kon-tenjanı olduğunu ve bunu da hepsi- nin Bayramiç ten yana kullanması dikkatleri ilçemize çekti.  
    3 buçuk yıl önce voleybola başla yan genç sporcular bundan sonra Milli Takımın sorumluluğunda, Anka ra'da bulunan Okyanus Koleji'nde tam burslu olarak eğitim ve spor ha-yatlarını sürdürecekler. Sporcular öncelikle yıldız milli,sonra genç milli ve sonrada A milli formayı terlete-cekler. 
        Milli takım Alt yapısına kadar yükselen sporcuların bu başarısın da büyük emeği olan yılların eskite-mediği deneyimli antrenör Mehmet GÜNEŞ ve yardımcı antrenör, eski voleybolcu Melda BORA sporcula-rıyla gurur duyduklarını belirterek; " 3 bucuk yıl önce başladığımız alt-yapı çalışmalarının meyvelerini top- lamaya başladık. Tabi 13 - 14 yaş grubuyla 2. ligde oynamak tüm vo-leybol camiasının ve federasyonun dikkatini çekti. Küçük yaşta Milli Ta kım altyapısına seçilen sporcuları-mızla ne kadar gurur duysak azdır. Bu sporcuların Milli Takıma çağrıl-masıyla diğer arkadaşları da bu azimle buralara yükselmek isteye-ceklerdir. Bu da yeni yetişen minik voleybolcularımız açısından da çok güzel bir örnek oldu.Çanakkaleden sadece Bayramiçspor dan 3 spor-cunun seçilmesi ilçemiz adına da gurur verici bir gelişmedir. Artık dik- katler Bayramiçspor voleybol takı-mında ve bununla övünüyoruz." de diler.
   Sporcu aileleri de başımıza talih kuşu kondu sanki diyerek. Kızları-mızın tam burslu milli takım alt ya-pısına seçilmelerinden dolayı çok mutluyuz, bu kadar kısa sürede bu-ralara gelebileceklerini tahmin bile edemezdik. Bu başarının eseri  olan Mehmet GÜNEŞ, Melda BORA ve Seradar AKAR'a teşekkür ettiler. 
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder