Yeni
Loading...

VOLEYBOLCULAR BURSA DEPLASMANINA GİDİYOR

Görüntünün olası içeriÄŸi: 16 kiÅŸi, Bülent Melda Bora, Ilayda Sevi ve Buse ÖzÅŸeker dahil, gülümseyen insanlar, spor yapan insanlar     Türkiye Baynlar Voleybol 2. Lig inde 2. devre geçtiğimiz hafta sonu oynanan maçlarla başladı.
          İlçemizi bu ligde temsil eden Bayramiçspor 2. devreye de iyi bir başlangıç yaptı ve konuk ettiği İz-mit DSİ takımını 3-1 yendi. İlçemiz spor salonunda oynanan karşılaş-manın ilk setini 25-23 ikinci setini 25-21 alan ekibimiz 3. seti rakibine 23-25 verdi. Dördüncü sette topar-lanan Bayramiçspor bu seti zorlan-madan 25-16 alarak karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı ve ligde 5. sıradaki yerini korudu.
       Takımdan iki tecrübeli oyuncu ayrılmasına rağmen gençlerle iyi Mücadele ettiklerini belirten Kulüp Başkanı Bülent BORA; "Ligde kal-mayı büyük ölçüde garantiledik. Bundan sonraki amacımız gençleri mizi oynatarak önümüzdeki yıla tec rübe kazanmalarını sağlamak ola-cak.
        14 Kişilik oyuncu kadromuzda şuan 11 Bayramiçli gencimiz forma giyiyor. Bayramiçspor olarak yakla-şık 4 yıllık altyapı çalışmalarının meyvelerini toplamaya başladık. Bu ekonomik şartlarda altyapısı ol-mayan birçok kulüp kapatma yolu-na gitmiştir. Biz altyapımızı güçlü tutarsak Bayramiçspor'un sırtı yere gelmez. Bu altyapıyı  kazandıran başta Mehmet GÜNEŞ  hocamıza  Melda BORA, Serdar AKAR ve İb-rahim DEMİR'e teşekkür ediyorum" dedi.
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder