Yeni
Loading...

ANADOLU YILDIZLARINDA BAYRAMİÇSPORLU KIZLARIMIZ İLİMİZİ TEMSİL EDİYOR...

Görüntünün olası içeriÄŸi: 14 kiÅŸi, gülümseyen insanlar, ÅŸortGörüntünün olası içeriÄŸi: 7 kiÅŸi, gülümseyen insanlar, basketbol sahası ve ÅŸort       14 -16 Aralık tarihleri arasında Tekirdağ' da düzenlenen Anadolu Yıldızları Marmara grup müsabaka-larına katılan Çanakkale karması grubunda ilk ikiye girerek çeyrek fi-nale yükselmeyi başardı.
          Bayramiçsporlu 7 sporcunun da bulunduğu Çanakkale ve ilçeleri  karması arasından seçilen voleybol-cu kızlar 14 sporcudan oluşuyor ve takımın yarısını Bayramiçsporlu oyuncular oluşturuyor. Anadolu Yıl-dızları müsabakalarında birçok milli takım antrenörü ve birçok takım yö-neticileri gözlem yaparak parlayan yıldızları keşfetmeye çalışıyorlar.
     Bayramiçsporlu oyuncular Ana-dolu Yıldızlarında kendilerinden ol-dukça söz ettireceğe benziyorlar. 
     İlk Maçında İstanbul takımını 3-1  ve Edirne karmasını da 3-1 yenerek çeyrek  finale yükselen Çanakkale karması Şubat ayı içerisinde Bilecik' te  düzenlenecek turnuvaya katıla-caklar.
     Çanakkale Voleybol İl Temsilcisi Mehtap GÜMÜŞ yaptığı açıklama da; "Son yıllarda alt yapılarda ham- le yapan Çanakkale voleybolunun başarısı bizleri mutlu ediyor. Özellik le küçük bir ilçe olan Bayramiçspor' un altyapı'ya verdiği önemin bir gös tergesidir." dedi.
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder