Yeni
Loading...

İLK YARININ SON MAÇINDA MUHTEŞEM GERİ DÖNÜŞ

Görüntünün olası içeriÄŸi: 11 kiÅŸi, Mustafa Karaman, Semih Darıcı ve Muammer Yaman dahil, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve açık hava     Çanakkale 1. Amatör kümede ilk yarının son maçı nefesleri kesti. Bayramiçspor ilk yarının son maçın da Çanakkale temsilcisi Saraycık-Spor'un konuğu oldu.
    18 Mart stadı sentetik sahasında oynanan karşılaşmanın 26. dakika-sında ev sahibi Saraycıksporlu Mut lu'nun rakiplerini çalımlayarak attığı golle 1-0 öne geçerken, devre bu skorla sona erdi. Müsabakanın 2. yarısında da hızlı başlayan Saray-cıkspor 54. dakikada Samet'in attı-ğı golle durumu 2-0 yaptı. Bu daki-kadan sonra Bayramiçspor maça ağırlığını koydu. Karşılaşmanın 63. dakikasında Bayramiçspor Mustafa' nın attığı golle skoru 2-1 yaparken bu golden on dakika sonra 73. daki kada Yunus Emre skoru 2-2 yapan isim oldu.
   Karşılaşmada beraberliği yakala-yan Bayramiçspor oyunun üstünlü-ğünü tamamen ele geçirirken 81. dakikada Mehmet Can attığı mü-kemmel golle ekibimizi 3-2 öne geçi ren isim oldu. Bu golden bir dakika sonra Yunus Emre skoru 4-2 yaptı ve maç bu skorla sona erdi.
        Önemli bir galibiyet aldıklarını belirten Takım antrenörü Üzeyir GÜL; "Bu maçı kazanacağımızdan hiç kuşkum yoktu. 2-0 geriye düştü-ğümüzde bile umudumu kaybetme-dim. Sporcularımın hepsine güveni-yorum. İlk yarı sona erdi ve 3 hafta-lık bir ara var. Bu arayı aralıksız ça-lışarak geçireceğiz. İkinci yarı Bay-ramiçli futbol severlere daha iyi bir futbol izlettirmek istiyoruz" dedi. 
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder