Yeni
Loading...

BAYRAMİÇSPOR VOLEYBOLDA İLK DEVREYİ 5. SIRADA BİTİRDİ.

Görüntünün olası içeriÄŸi: 14 kiÅŸi, Bülent Melda Bora, Buse ÖzÅŸeker, Valeriya DikbaÅŸ ve Sedef Kilicarslan dahil, gülümseyen insanlar, spor yapan insanlar, basketbol sahası ve ÅŸort         Türkiye Bayanlar Voleybol 2. Liginde ilk yarı sona erdi.     
      Bayramiçspor ilk yarıyı 5.sırada tamamladı.,
       Ligin ilk yarısında iyi bir perfor-mans ortaya koyduklarını belirten Kulüp Başkanı Bülent BORA; " Yö-netim olarak planladığımız altyapıya dayalı Kulüp çalışmalarımız meyve-lerini vermeye başladı. Voleybol'da yaklaşık 60 sporcumuz çalışmala-rını sürdürüyor. Voleybolda 9 alt ya-pı oyuncusu A takımda oynuyor. Fut bolda bu yıl özellikle hiç dış transfer yapmayarak neredeyse tamamı Bay ramiç'li gençlerden oluşan bir takım yarattık. Bayramiçspor'un şu an ilk 11'inde 9 Bayramiçli gencin oynama sı yönetim olarak bizleri gururlandı-rıyor. Alt yapıda U13 ve U14 takım-larımızda 45 yetenekli sporcumuz liglere katılacak. Ocak ayında maç-lar başlayacak.
     Voleybolda'da minik,küçük,yıldız ve genç maçları Ocak ayında başla-yacak.Bu ekonomik şartlarda birçok Büyükşehir ve ilçe takımları kapanır ken, biz yönetim olarak futbol ve vo-leybolda birçok kategoride mücade-lemizi sürdürüyoruz ve sürdürmeye devam edeceğiz.Yönetim olarak bu özverili çalışmalarımızın meyveleri-ni toplamaya başladık. Bayramiçli sporseverlerden ve Kamuoyundan övgü dolu sözler duymak bizleri mut lu ediyor. Güneş balçıkla sıvanmaz. Yarası olanlar gocunmaya devam etsin. Biz yönetim olarak çalışmaya ve doğru bildiğimizi yapmaya devam edeceğiz"dedi. 
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder