Yeni
Loading...

BAYRAMİÇSPOR ARSLANCASPOR'U KONUK EDİYOR

Görüntünün olası içeriÄŸi: 11 kiÅŸi, Mustafa Karaman, Semih Darıcı ve Muammer Yaman dahil, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve açık hava  Görüntünün olası içeriÄŸi: bir veya daha fazla kiÅŸi, spor yapan insanlar ve açık hava     1. Amatör kümede mücadele eden Bayra-miçspor hafta sonunda Arslancaspor' u konuk edecek.
   Geçtiğimiz hafta sonu ligde 2. sırada bulunan Dümrekspor'u elinden kaçıran Bayramiçspor, 1 puana sevinemedi. 
   Deplasmanda karşılaştığı Dümrekspor maçın da iyi bir oyun ortaya koyan Bayramiçspor, Ça-nakkaleli futbol severlerin taktirini topladı.Maçta 2.yarı oyuna giren Bayramiçspor'un 17 yaşında ki genç oyuncusu Umut 1 gol atarak takımının puan almasında önemli rol oynadı.
     Bayramiçspor'un deneyimli antrenörü Üzeyir GÜL, emeklerinin karşılığını yavaş yavaş alma-ya başladıklarını belirterek; "Çok genç bir takı-mız ve sahadaki mücadelemizle sonuca gitme-ye çalışıyoruz. Haftanın 5 günü idmanlarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bizim en büyük avantajı mız sahada çok koşmak ve mücadele etmek. Gol yollarındaki problemimizi çözdüğümüz tak-tirde bu ligde yenemeyeceğimiz takım yok. Bir üst ligi hedefleyen Dümrekspor bizden 1 puan aldığı için bence mutludur. Çünkü, galibiyeti ka-çıran takım biz olduk. Bu gençlere destek olma-lıyız. Çünkü bu takım sahada iyi işler yapıyor. Her geçen gün artan bir performansla maçlara çıkıyoruz. Rakiplerimiz için Bayramiç gerçekten zor bir deplasman haline dönüştü.Kaybetsek de kolay kolay kaybetmiyoruz. Mücadelelerinden dolayı tüm sporcularımı kutluyorum. İyi yolda-yız" dedi.
    Bayramiçspor - Arslancaspor maçı Pazar gü-nü saat 14:00'de İlçemiz Atatürk Stadyumunda oynanacak.
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder