Yeni
Loading...

VOLEYBOLDA KÖRFEZ'İ KONUK EDİYORUZ ...

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, spor yapan insanlar ve basketbol sahasıGörüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, spor yapan insanlar, basketbol sahası, ayakkabılar ve şort

Türkiye Bayanlar Voleybol 2. lig de mücadele eden Bayramiçspor ilk yarının son maçında Körfez Eğitim Gelişim spor'u konuk ediyor.
     Geçtiğimiz hafta sonu ligin güçlü ekiplerinden Ayvalıkgücü ile deplasmanda karşılaşan ekibimize rakibi karşısında etkili olamadı ve kötü bir oyun sergiledi.
      Maça iyi başlamayan Bayramiç spor ilk seti 25-17 kaybetti.İkinci sette biraz toparlayan Bayramiçspor bu seti 25 - 20 kazandı ve durumu 1-1 yaptı. 3. ve 4. sette kaçan servisler sonucunda rakibine 3-1 yenilmek- ten kurtulamadı.
  Bayramiçspor yarın ligde 2 puanla 1 basamak üstünde bulunan Körfez ekibiyle karşılaşacak. İlk yarının son maçına iyi hazırlandıklarını belirten kulüp antrenörü Mehmet GÜNEŞ; " İlk yarıyı galibiyetle kapatmak istiyoruz. Maçtan alacağımız 3 puan bizi 1 basamak üste taşıyacak. Rakibi- mizde birkaç deneyimli sporcu bulu-nuyor. Bunlara alacağımız önlemle maçı kazanacağımızı düşünüyorum Özellikle bizleri kendi evimizde oynadığımız maçlarda müthiş destekleyen bir taraftarımız var. Takım için inanılmaz bir itici güç oluyorlar. Onlara buradan teşekkür ediyorum " dedi.
   Bayramiçspor - Körfez maçı yarın saat 14:00'de İlçemiz spor salonun da oynanacak.
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder