Yeni
Loading...

SATRANÇ'TA KÜRSÜYE ÇIKTIK

Görüntünün olası içeriÄŸi: 5 kiÅŸi, Niyazi Akbal dahil, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlarGörüntünün olası içeriÄŸi: 5 kiÅŸi, ayakta duran insanlarGörüntünün olası içeriÄŸi: 3 kiÅŸi, ayakta duran insanlar, ayakkabılar ve çocuk         İlçemiz Milli Zafer İlköğretim Okulu öğretmenlerinden Serkan AYDIN, Ömür KÖSE ve Levent VAROL'un çalıştırdığı öğrenciler,önemli bir başarıya imza atarak kürsüye çıkmayı başardılar.
  Yaklaşık 3 yıldan bu yana çalışmalarına ara vermeden devam eden öğretmenler ve öğrenciler kazan-dıkları başarı ile çalışmaların meyvelerini almaya başladılar. 
    Çanakkle'de yaş grupları arasında düzenlenen turnuvada Bayramiç olarak üç derece elde edildi. 9 yaş bayan kategorisinde, Milli Zafer İlkokulu öğrencisi Beren UYSAL 3. oldu. 9 yaş erkek kategorisinde yine Milli Zafer İlkokulu öğrencisi Alperen ÇAPAR 3. olurken, 10 yaş bayan kategorisinde de Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğrencisi Damla MUŞ, 3. oldu.
     Çanakkale Küçükler İl Birinciliği Satranç Turnuvasında dereceye giren öğrenciler çok mutlu olduklarını belirterek öğretmenlerine teşekkür ettiler. 
      Öte yandan Çanakkale ilçeleri içinde sadece Bayramiç' in dereceye girmesi de büyük başarı. Bu derecelerin de birer başlangıç olduğunu belirten TSF ilçe temsilcisi Serkan AYDIN,son yıllarda satranç oyununa ilginin giderek arttığını belirterek amaçlarının Bayramiç'te bir satranç kültürü oluşturmak olduğunu ifade etti
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder