Yeni
Loading...

BAYRAMİÇSPOR DÜMREK DEPLASMANINA ÇIKIYOR

Görüntünün olası içeriÄŸi: 11 kiÅŸi, Mustafa Karaman, Semih Darıcı ve Muammer Yaman dahil, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve açık havaGörüntünün olası içeriÄŸi: bir veya daha fazla kiÅŸi, spor yapan insanlar ve açık hava          Çanakkale 1. amatör kümede mücadele eden Bayramiçspor bu hafta sonu deplasmanda Dümrek-spor ile karşılaşacak.
      Geçtiğimiz hafta sonu ligde üst sıralarda bulunan ve bir üst ligi hedefleyen Gümüşçayspor'u ağırlayan Bayramiçspor üstün bir futbol oynadığı maçta 83.dakikada kontra ataktan  yediği şanssız golle 1 - 0 mağlup oldu.
  Maçta birçok pozisyona giren Bayramiçspor bir türlü golü bulamadı. Her maç puan yada puanları şans-sız bir şekilde kaçırdıklarını belirten Kulüp Başkanı Bülent BORA; "Gümüşçay maçında ilk 11' de 9 Bayramiçli gencimiz ve 2 üniversiteli gencimiz mücadele etti. Yedek kulübesinde ise tamamı Bayramiçli gençlerden oluşuyordu. Yönetim olarak kendi yerel sporcularımızdan oluşturduğumuz takım her geçen gün tecrübe kazanıyor. Maç sonunda yenilseler de mücadele ve azimlerinden dolayı tribünler tarafından takdir topluyor ve ayakta alkışlanıyorlar. Yönetim olarak bu tablo ve bu gurur bize yeter.
       İlçemizde  amacı üzüm yemek  yerine bağcıyı dövmek olan bazı arkadaşlar lütfedip maçlara gelirlerse gördüğü tablo karşısında utanacaklardır.Biz yönetim ve teknik ekip olarak sezon başında belirttiğimiz gibi kendi çocuklarımızı kazanıp yerel ve yöresel olarak başarılı olmak amacındayız.
    Bu nedenle ileriki yıllarda alt yapısını şimdiden güçlü tuttuğumuz bir takım oluşturuyoruz. Futbolda alt yapılarda şuan 50 sporcumuz yetişiyor. Voleybolda da 65 altyapı oyuncusu bulunuyor. Bunları görmeyip nüfus çokluğuna göre alınan mağlubiyetleri görmek ne denli doğrudur acaba?
       Biz futbolda ve voleybolda yenilsek de yensek de çoğunluğu bizim gençlerimizden oluşan takım lar yarattık.
   Taraftarında buna tepki gösterdiği doğru değildir. Aksine birçok futbol sever maçlarımızı takip ediyor ve sonuç ne olursa olsun genç sporcu ları alkışlıyor. Biz doğru bildiğimizi yapmaya devam edeceğiz.
 İçimizdeki İrlanda'lılar konuşa dursun." dedi
         Dümrekspor - Bayramiçspor maçı Pazar günü Çanakkale'de oynanacak.   
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder