Yeni
Loading...

VOLEYBOLCULAR BİGA'YI DA DİZE GETİRDİ

Görüntünün olası içeriÄŸi: bir veya daha fazla kiÅŸi, spor yapan insanlar ve basketbol sahasıGörüntünün olası içeriÄŸi: bir veya daha fazla kiÅŸi, spor yapan insanlar ve basketbol sahası    Türkiye Bayanlar Voleybol 2. ligin de mücadele eden Bayramiçspor lige fırtına gibi başlangıç yaptı.
         Ligin ilk iki haftasında Kocaeli ve Bursa ekiplerini yenen Bayramiç spor, aynı gurupta mücadele ettiği Çanakkale temsilcisi Biga'yı da set vermeden 3-0 yenmeyi başardı.
       Genç bir takım oluşturduklarını belirten Kulüp Başkanı Bülent BO-RA; "Takımımızda 11 altyapı sporcu su ve 5 tecrübeli sporcu bulunuyor. Yaklaşık 4 senedir deneyimli antre-nör Mehmet GÜNEŞ ve Melda BO-RA tarafından çalıştırılan altyapıdan 8 oyuncu A takım kadrosunda yer alıyor. Henüz 14 yaşında olan spor-cularımız 2. ligde gösterdikleri per-formansla dikkatleri üzerlerine çeki-yor. 2.lig de bu yaş grubuyla sadece bizim kulübümüz mücadele ediyor. Ligde aldığımız 3 galibiyetin ardın-dan ulusal basın ve internet haber sitelerinde de takımımızdan övgüyle söz ediliyor. Yönetim olarak 5 yıl ön ce planladığımız hedeflerimize adım adım ulaşmamız bizleri de mutlu edi yor. Önümüzde ki yıl belki 1 veya 2 transfer, daha sonraki yıl belkide hiç transfer yapmadan tamamı yerel o-yuncularımızla bu liglerde mücadele etmeyi hedefliyoruz. Özellikle altya-pıdan  A takıma çıkan kızlarımızı ve takımımızı bu mücadelelerinden do-layı Yönetimim adına kutluyorum." dedi.
       Bayramiçspor bu hafta ligi bay geçirecek. Gelecek hafta sonu ken-di saha ve seyircisi Yalova ekibini konuk edecek 
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder