Yeni
Loading...

BAYRAMİÇSPOR FUTBOL TAKIMI SEZONUN İLK MAÇINA ÇIKIYOR

Görüntünün olası içeriÄŸi: Ãœzeyir Gül, ayakta, ayakkabılar ve açık havaGörüntünün olası içeriÄŸi: 15 kiÅŸi, Semih Darıcı ve Ãœzeyir Gül dahil, gülümseyen insanlar, spor yapan insanlar, ayakta duran insanlar, gökyüzü ve açık hava        Çanakkale 1. Amatör kümede mücadele edecek olan Bayramiç-spor sezonun ilk maçında seyircisiy le buluşuyor.
       Yeniden yapılanmayla tamamı yerel ve üniversite öğrencilerinden oluşan Bayramiçspor Futbol Takı mı, bu hafta sonu Ayvacıkspor'  u konuk ediyor.
      Deneyimli Antrenör Üzeyir GÜL ile anlaştıktan sonra özellikle altya- pıya önem veren Bayramiçspor lig de de ağırlıklı Bayramiçli genç yete neklerden oluşan bir takımla müca-dele edecek. Antrenör GÜL çalışma lara biraz geç başlandığını belirte-rek;" Bu yıl Bayramiçspor'un başa-rısı için ter dökeceğiz. Bayramiç'te gerçekten  çok yetenekli sporcular bulunuyor. Yaklaşık 3 haftadır her gün çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Oyuncuları toplamamız ve üniver-site öğrencilerinin okulun biraz geç açılması sebebiyle sezon öncesi ha zırlıklarımızı biraz sıkıştırmak duru-munda kaldık. 3 haftadır antrenman larımız devam ediyor.Oyuncular ara sındaki uyum her geçen gün artıyor Genç bir takımız fakat mücadeleci özelliğimizle fark yaratmak istiyoruz Antrenörlük hayatım boyunca bir-çok kulüpte çalıştım. Bayramiçspor lu yöneticilerimiz bana çalışma tek-lifinde bulunduklarında, özellikle alt yapı ve yerel futbolculara önem ver mek istediklerini belirtiler. Bende ay nı düşüncede olduğumu belirttim ve bu gibi küçük ilçelerde yöresel fut-bolcularla oynamanın ilçede ayrı bir maneviyat ve sahiplenme duygusu nu oluşturacağını ifade ettim ve Pa-zar günü ilk maçımıza çıkıyoruz. U-marım iyi bir sezon olur şimdiden hayırlı olsun." dedi. Bayramiçspor-Ayvacıkspor maçı Pazar günü saat  15:00'de ilçemiz Atatürk stadyumun da oynanacak
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder