Yeni
Loading...

BAYRAMİÇSPOR LİGE 2 GALİBİYETLE BAŞLADI

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, spor yapan insanlar ve basketbol sahası      Bayramiç Bayanlar Voleybol 2. liginde mücadele eden Bayramiç spor sezona 2 galibeyetle başladı. Geçtiğimiz hafta sonu Kocaeli DSİ takımını deplasmanda set verme-den 3-0 yenen Bayramiçspor Çar-şamba günü konuk ettiği Bursa tem silcisi Ahmet Erdem Spor Kulübü-nüde 3-2 yenmeyi başardı.
     Bayramiçspor 2 maçta topladığı 5 puanla 2. sırada bulunuyor. Çar-şamba günü konuk ettiği Bursa tem silcisi karşısında maça iyi başlayan Bayramiçspor ilk seti 25 - 14 gibi farklı bir skorla kazandı. 2. sette ve 3. sette toparlanan Bursa temsilcisi bu iki seti aldı ve setlerde 2-1 öne geçti. Maçı bırakmayan Bayramiç spor 4 seti 25-17 kazandı ve maçı final setine taşıdı. Büyük bir çekiş-meye sahne olan final setinde eki-bimiz 10-7 geri düşmesine rağmen seti bırakmadı ve 16-14 seti alarak maçıda 3-2 kazandı Ligin en genç takımı olduklarını belirten takım ant renörü Mehmet GÜNEŞ; " Bu ligin en genç takımıyız. Alt yapımızdan 8 oyuncumuz A takımımızda bulu- nuyor. Hepsi lise 1 öğrencisi ve 14 yaşındalar. Şu an takımımızda 5 transferimiz bulunuyor. 2 sporcu-muz geçtiğimiz yılda takımdaydı 3 transfer yaptık.Başka transfer yap- mayı düşünmüyoruz. Amacımız ligi en iyi yerde bitirmek ve gençlerimi-ze tecrübe kazandırmak.Yarın Biga ile oynuyoruz. Aynı şehrin takımları olarak maç yapacağız. Umarım ga lip gelen takım biz olacağız." dedi.
     Biga Çiçeklidedespor-Bayramiç spor maçı yarın saat 15:00'de Biga spor salonunda oynanacaktır.Görüntünün olası içeriği: 17 kişi, Ilayda Sevi, Valeriya Dikbaş, Buse Özşeker, Sedef Kilicarslan ve Bülent Melda Bora dahil, gülümseyen insanlar, spor yapan insanlar ve basketbol sahası
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder