Yeni
Loading...

TRAFİK'TE YOĞUN ÖNLEMLER ALINIYOR

bayramiç'te motosiklet denetimleri ile ilgili görsel sonucu    İlçemizde yaşanan ölümcül trafik kazaları artmaya başladı ve bunun önüne geçebilmek için emniyet birimleride harekete geçerek sıkı güvenlik önlemleri almaya başladı.     İlçe Kaymakamlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve ilçe Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan toplantılar sonunda trafikte gerekli önlemlerin ivedilikle alınması konusunda karar lar alındı. Özellikle son yaşanan mo
 torsiklet kazasında lise öğrencisi Sadri' nin hayatını kaybetmesi bü-tün ilçeyi yasa boğdu. Emniyet güç-leri motorsiklet kullanımında, kask kullanılması ve sürücülerin ehliyetli olmalarına özellikle dikkat edilece-ğini ve kask takmayan sürücülere cezalar geleceğini ifade ettiler.
    İlçe Kaymakamı Ramazan KEN-DÜZLER, Emniyet Müdürü Hakan GÖÇ ve Garnizon Komutanı J.Yzb. Ufuk ERİKLİ bundan sonraki süreç-te özellikle küçük yaşta motor kulla-nılmasını engellemek ve önüne geç mek için ailelere büyük iş düştüğü-nü, çocukların özel günlerinde bu tip hediyeler alınmaması için gerek li özenin gösterilmesi için çalışacak larını ifade ettiler.
     Diğer yandan öğrencilerin okul-larına motorla gitmeleri engellene-cek ve okul etrafındaki motorlara işlem yapılacak.
       Araç kontrolleri de arttırılırken emniyet kemeri kullanımına özen gösterilecek. Araç hareket halindey ken cep telefonu ile konuşulması-nında önüne geçilecek. Emniyet güçleri vatandaşların trafik kuralları na uymaları, uymayanları da uyar maları konusunda bilgilendiriyor.
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder