Yeni
Loading...

BAŞKAN ARSLAN'DAN VATANDAŞLARA AŞURE İKRAMI

Görüntünün olası içeriÄŸi: 6 kiÅŸi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve açık havaGörüntünün olası içeriÄŸi: 10 kiÅŸi, ayakta duran insanlar, düğün, aÄŸaç, kalabalık ve açık hava        Bayramiç Belediye Başkanlığı tarafından Muharrem ayı dolayısıy la vatandaşlara aşure ikram edildi.
      Bayramiç Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen aşure dağı tımı bu yıl da ilçe merkezinde Çarşı camiinde yapıldı. Cuma namazı çı-kışında gerçekleştirilen aşure dağıtı mını Çarşı camiinde Belediye Baş-kanı Sadettin Arslan gerçekleştirdi. Vatandaşlar ikram edilen aşureler-den almak için uzun kuyruklar oluş-turdu.
           Vatandaşlara kendi elleriyle aşure ikramında bulunan Başkan ARSLAN, Murarrem ayının dayanış ma,paylaşma ve muhabbet ayı oldu ğunu vurgulayarak,''Aşure bir çok farklı meyve ve bakliyatın bir araya gelmesiyle oluşan,çok lezzetli bir tatlıdır. Bu bizlere farklılıklarımızla beraber bir arada yaşama kültürü-nün lezzetini anımsattı. Bu yüzden bu ayın ve bugünün anlamı çok de-ğerlidir. Bu sebeple aşure ikram e-derek,paylaşmaya,hoşgörüye,birlik ve beraberliğe dikkat çekmek iste-dik.Tüm hemşehrilerimizin muhar-rem ayını kutlarım'' dedi.
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder