Yeni
Loading...

Ev Yangınını Ne Yaptılarsa Söndüremediler


Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde Çavuşlu köyünde Halil Uyanık (73) ve Fatma Uyanık'ın (70) yaşadığı evi alevler sardı. Bacadan başladığı belirtilen yangını söndürmek için bütün köy seferber olundu. Aşırı lodos nedeniyle kontrol edilemeyen yangını Bayramiç Belediyesine ait 2 itfaiye aracı ve orman işletmesine ait 1 arazöz yangını kontrol altına alarak söndürdü.

Bayramiç ilçesine 15 km uzaklıkta bulunan Çavuşlu köyünde saat 21.00 da Halil Uyanık'a ait evde başlayan yangını köylüler söndürmek için traktörlerine taktıkları zirai ilaç tankerlerine su doldurarak söndürmeye çalıştı.Yangını gören vatandaşlar Bayramiç itfaiyesine yangın ihbarı yaptı.Olay yerine gelen Bayramiç Belediyesine ait 2 itfaiye aracı söndürme çalışmalarına katıldı.Yangın aşırı lodos nedeniyle kontrol altına alınamadı. 

Bayramiç orman işletme müdürlüğüne ait 1 arazöz ile Çavuşlu köyüne komşu köy olan Evciler köy muhtarlığına ait 1 yangın söndürme tankeride söndürme çalışmalarına katıldı.2.30 saatlik bir çalışmanın ardından alevler kontrol altına alındı ve soğutma çalışmalarına başlandı.

Jandarma yangın ile ilgili soruşturma başlattı.
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder