Yeni
Loading...

Çiftçiler İzmir Fuarında


Bayramiç - Ezine Ovaları Sulama Birliği İzmir’de açılan 13. Agroexpo Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarına 300 çiftçisini götürerek adeta çıkartma yaptı. 

Tarım ve hayvancılık sektöründe önemli bir yere sahip olan İzmir'de, düzenlenen Agroexpo Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı, 13'üncü yılında yurtdışından üreticiler, tarım ve hayvancılık firmaları, yerli ve yabancı traktör üreticileri başta olmak üzere tüm sektör temsilcilerini ağırladı. 1- 4 Şubat 2018 tarihlerinde Orion Fuarcılık ev sahipliğinde, Gaziemir'deki Fuarizmir'de düzenlenen 13. Agroexpo Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nın ana teması 'Tarım 4.0' olarak belirlendi.

Bayramiç - Ezine Ovaları Sulama Birliği, çiftçileri ile üreticilerini tarım ve hayvancılık alanındaki yenilikleri görmeleri için günübirlik İzmir fuarına götürdü. Fırsat buldukça üyelerini çeşitli tarım fuarlarına götüren Sulama Birliği Başkanlığı’nın yönü bu kez Ege’nin incisi İzmir oldu.

03 Şubat cumartesi günü sabah erken saatlerde yola çıkan Bayramiçli çiftçiler İzmir Gaziemir'deki fuara hareket ettiler. Bayramiç ilçesinden çıkan 6 araçla yaklaşık 300 üretici fuara giriş yaptı.

Bayramiç- Ezine Ovaları Sulama Birliği Başkanı Salih Aygün, ülkemizin en büyük ve en kapsamlı fuarındaki yeniliklerle tanıştıklarını ifade etti. Bayramiçli çiftçileri yenilikçi ve büyük bir fuara götürmekten memnuniyet duyduklarını ifade eden Aygün, fuarda zirai ilaç ve hayvancılık konularındaki teknolojik gelişmeleri ve yeni bilgileri edindiklerini belirtti.

Fuara katılan Bayramiçli çiftçiler de fuardan memnun olduklarını dile getirdi.

Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder