Yeni
Loading...

BELEDİYEDEN ÇOCUKLARA ÖZEL İFTAR

BELEDİYEDEN ÇOCUKLARA ÖZEL İFTAR



Bayramiç Belediyesi, 11 ayın sultanı ramazanda, düzenlediği if-tar yemeğiyle vatandaşları aynı sofranın etrafında buluştururken, çocuklarıda unutmadı.Çocuklara özel verilen iftar yemeği renkli görüntülere sahne oldu.

Bayramiç Belediyesi, ramazan ayının vazgeçilmez iftar sofrasında çocuklara da bir sürpriz yaptı. Geç-tiğimiz hafta sonu belediye binası önünde halka iftar yemeği veren Bayramiç Belediyesi, dün akşam ise çocuklara özel bir iftar programı yaptı. Belediye önündeki iftar yemeğine 1000 çocuk katıldı.

İlçemiz Belediye Başkanı Sadettin ARSLAN, yemek öncesi masaları gezerek,çocuklarla yakından ilgilendi. Sohbet ederek, gönüllerini hoş tuttu. Akşam ezanının okunmasıyla birlikte çocuklar iftar yemeklerini yedi. Yemek sonrasında çocuklar kendileri için hazırlanan sürprizlerle hoş vakit geçirdi. Tırtıl Adam, Tahta Bacak,Robot Şov,Kukla Şov, İbiş ile Memiş gösterini izleyen çocuklar kahkahaya boğuldu. Palyaçolara çocuklara eğlenceli dakikalar yaşattı.

Hem ramazan ayının maneviyatını yaşayan hem de eğlenceli bir akşam geçiren çocuklar, kendileri-ni unutmayan Belediye Bakanı Sadettin ARSLAN'a teşekkür etti. Baş kan ARSLAN ise, "Bu yıl 4'ncüsünü düzenlediğimiz ramazan ayı etkinlikleri kapsamında çocuklarımıza özel bir program yaptık. Çocuklarımız geleceğimiz, her şeyimiz. İstiyoruz ki ramazanlar Bayramiç'te farklı yaşansın ve çocuklarımız-da iz bıraksın. Onların hatıraların-da yer edinsin. Biz büyükler nasıl çocukluğumuzun ramazanlarını hatırlıyorsak, onlarda gelecekte bugünleri hatırlasınlar. Çocuklarımız mutlu olunca bizler de mutlu oluyoruz" dedi.
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder