Yeni
Loading...

Trafik Kazası ; Üç Yaralı Bir Kişinin Parmakları Koptu





Çanakkale'nin Bayramiç'in İlçesi'nde, takla atan otomobildeki 3 kişiden kemeri takılı olan burnu bile kanamadan kurtulurken, diğer 2'si ağır yaralandı. Yaralılardan birinin kopan sağ elin dört parmağı kaza yerinde aranırken sadece biri bulunabildi.

Daloba Köyü'nden Bayramiç yönüne giden Alaattin Erkol (67) yönetimindeki 17 TN 114 plakalı otomobil, Güzeltepe Mevkii'nde aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontroldan çıktı. Direksiyon hakimiyetinin kaybolduğu otomobil savrularak takla attı. Demir yığını haline dönüşen otomobilde kemerleri takılı olmayan sürücüsü Erkol ile ön sağ koltukta oturan arkadaşı Mustafa Yalın (68) yaralandı. Arka koltukta oturan ve kemeri takılı olan Bayramiç Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde görevli doktor Tezer Çifti (27) ise kazayı yara almadan atlattı.

4 PARMAĞI KOPTU, 1'İ BULUNABİLDİ


Kazada başına darbe alan iki yaralıdan Yalın'ın sağ elinin dört parmağı koptu. İki yaralıya ilk müdahaleyi araçta bulunan ve kazayı yara almadan atlatan doktor Çifti, yaptı. Doktor Çiftçi, Yalın'ın kopan parmaklarını yerine dikilebilme ihtimaline karşı otomobilde aradı. Bulamayınca, çevredeki meraklı kalabalıktan yardım istedi. Bunun üzerine çevredekiler, demir yığınına dönen otomobilin altında Yalın'ın kopan parmaklarını bulmak için seferber oldu. Ancak, parmaklardan sadece biri bulanabildi. Yaralılardan Erkol Çanakkale Devlet Hastanesi, Yalın ise Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan her iki yaralının da durumlarının ağır olduğu bildirildi. Yalın'ın kopan parmaklarından bulunabilen biri de dikilebilme ihtimali üzerine hastaneye gönderildi.

Jandarma, piknikten döndükleri öğrenilen üç kişinin içinde bulunduğu otomobilin yaptığı kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

DHA
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder