Yeni
Loading...

Bayramiç Belediyesinde Devir Teslim Töreni




Bayramiç'te, 30 Mart yerel seçimlerinde seçimi kazanan Ak partili ekip Belediyeyi devraldı.

Belediye Başkanı Sadettin Arslan ve belediye meclisine seçilen 11 meclis üyesi, ilçe seçim kurulu hakimi Ali İhsan Horasan'dan mazbatalarını aldı. Öğleden sonra ise belediyeye gelen Belediye Başkanı Sadettin Arslan ve partililer devir teslim imzalarını atarak belediye başkanlığı koltuğuna oturdu.

Devir teslim töreninde kısa bir açıklama yapan İsmail Sakin Tunçer "Öncelikle sizleri kutlar başarılar dilerim. Ben her zaman ilçemin emrindeyim. Başkanımız bundan sonra benimde başkanım. Bu bir hizmet yarışı, sizlere iyi bir belediye devrediyoruz. Hesaplara baktığınızda da bunları göreceksiniz. Artık geliri gideri denk olmayan bir belediye değil, hesapları incelediğinizde bunu göreceksiniz. Arıtma tesisimizin yapımı devam ediyor. Mayıs ayında teslim edilecek. Ben şimdiden ilçemize hayırlı olsun diyorum" dedi.

Sadettin Arslan "Belediyeyi devraldık. Sizlerin bırakmış olduğu yerden, Bayramiç'i daha iyi yerlere, daha iyi noktalara, arkadaşlarımız ve personelimiz ile birlikte daha iyi yerlere taşıyacağız. Bundan sonraki süreçte de sizlerin tecrübesinden yararlanmak isteriz, faydalanmak isteriz. Bundan sonraki yaşamınızda sizlere başarılar dileriz" dedi.


İHA
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder