Yeni
Loading...

Sağır ve Dilsiz Gence Define Dayağı



Bayramiç'e bağlı Beşik Köyü'nde, duyamayan ve konuşamayan otuzdört yaşındaki Mehmet Kuyumcuoğlu, üç kişi tarafından darp edildi. Kuyumcuoğlu'nun polise yazılı olarak verdiği ilk ifadesinde, kendisinin Roma Dönemi'ne ait define altınlarını sakladığı zanneden kişilerce dövüldüğünü iddia ettiği öğrenildi.

DEFİNE BULDUĞUNA KİMSEYİ İNANDIRAMADI

Bayramiç'e bağlı Beşik Köyü'nde yaşayan Mehmet Kuyumcuoğlu'un bir yıl önce Kazdağları'nda, define bulduğu kısa sürede ilçede efsane oldu. Bunun üzerine savcılığın ifadesine başvurduğu Kuyumcuoğlu, defineyi bulduğunu, ancak, tanımadığı bazı kişilerin elinden aldığını söyledi. Ancak, bulunduğu ileri sürülen altınlar bugüne kadar ortaya çıkmazken, Kuyumcuoğlu, bunları başkasının aldığına da kimseyi inandıramadı.

YOLUNU KESTİLER

Cumartesi günü saat 14.00 sıralarında, Kuyumcuoğlu yolunu kesen kimliği belirsiz üç kişi tarafından darp edildi. Aldığı darbeyle başı yarılan ve vücudunun çeşitli yerlerinde morluklar oluşan Kuyumcuoğlu, Bayramiç Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Ayakta tedavi edilen Kuyumcuoğlu'nun, polislerin kendisini kimin ve neden dövdüğü sorusu üzerine, kağıda, "Roma, para ve altın" yazdığı öğrenildi.

POLİS SORUŞTURMA BAŞLATTI

Kuyumcuoğlu'nun halen bulduğu altınların kendisinde olduğunu sanan kişiler tarafından dövüldüğünü, bunları yazarak anlattığı bildirildi. Polis, Kuyumcuoğlu'nu döven üç kişinin yakalanması için çalışma başlattı.

DHA
Google Plus'da Paylaş

BENZER YAZILAR

    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum :

Yorum Gönder